Το ΠΑΣΟΚ για την τραγωδία στο Δαφνί

«Τις ευθύνες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τη συρρίκνωση των διαθέσιμων των νοσοκομείων, καθώς και για την αδυναμία της να προχωρήσει στη πρόσληψη του απαιτούμενου προσωπικού» επισημαίνει σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ με αφορμή το θάνατο τριών νοσηλευόμενων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δαφνί.

Στην ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

«Ο φρικτός θάνατος των τριών νοσηλευόμενων στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Δαφνί είναι ντροπή για όλους μας. Μας εγκαλεί να συνειδητοποιήσουμε έστω και τώρα τις ευθύνες μας για την πλήρη καταβαράθρωση που έχουν υποστεί οι μηχανισμοί κοινωνικής προστασίας.

Το ΠΑΣΟΚ απαιτεί να χυθεί άπλετο φως σε αυτή την τραγική υπόθεση που κόστισε τη ζωή τριών συνανθρώπων μας. Ζητά επίσης τη διεξαγωγή και άμεση ολοκλήρωση της ένορκης διοικητικής εξέτασης προκειμένου να αποκαλυφθούν οι αιτίες του απάνθρωπου αυτού γεγονότος.

Χωρίς καμία πολιτική σκοπιμότητα, θέλουμε να επισημάνουμε τις ευθύνες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τη συρρίκνωση των διαθέσιμων των νοσοκομείων, καθώς και για την αδυναμία της να προχωρήσει στη πρόσληψη του απαιτούμενου προσωπικού.

Όλοι γνωρίζουν ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε εξασφαλίσει πόρους για την πρόσληψη 4.000 υγειονομικού προσωπικού. Εντούτοις, για λόγους που δεν αντιλαμβανόμαστε, δεν υλοποιήθηκε η συγκεκριμένη αυτή επιλογή με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί black out σε όλο το σύστημα της δημόσιας υγείας».

Διαβάστε επίσης:

Εικόνες σοκ από την πυρκαγιά στο Δαφνί – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ