Κουτσούμπας: Εάν είναι ο λαός στην εξουσία κουμαντάρει και το νόμισμα – ΒΙΝΤΕΟ

«Προειδοποιούσαμε για τις ψεύτικες υποσχέσεις της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην Ε.Ε.», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. «Εάν έχει ο λαός την εξουσία μπορεί να κουμαντάρει και το νόμισμα, μιλάμε για άλλο κράτος».

«Πουλούσε ελπίδες», είπε στο Σκάι. «Δεν είναι μάντης το ΚΚΕ, η πολιτική ανάλυση του ΚΚΕ πέφτει μέσα, ανεξάρτητα αν αυτό εκφράζεται αντίστοιχα στην κάλπη», σημειώσε.

«Δεν μπαίνουμε σε μια αντιλαϊκή κυβέρνηση με τους σημερινούς συσχετισμούς δυνάμεων. Το ΚΚΕ παλεύει για να ανοίξει ο δρόμος ώστε να έρθει ο λαός στην εξουσία. Μας λένε ευτυχώς που δεν μπήκαμε σε μια τέτοια κυβέρνηση σαν του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο με τη ψήφο, βέβαια, δεν γίνεται δουλειά, χρειάζεται αγώνας», ανέφερε. «Παραγωγική δύναμη έχει η χώρα μπορεί να κάνει σχέσεις με μια σειρά χώρες. Μια εξουσία λαϊκή που έχεις την οικονομία στα χέρια σου μπορεί να κάνει τη διαφορά, σήμερα έχουν μπλοκάρει την παραγωγή στην Ε.Ε.».

Για τη «Λαϊκή Ενοτήτα» είπε: «Είμαστε η μέρα με τη νύχτα με το κόμμα του κ. Λαφαζάνη. Στα προεκλογικά συνθήματα μπορεί να ταιριάζουν διάφορα κόμματα και ρεύματα, αλλά στις προτάσεις υπάρχει διαφορά».

 

Δείτε το βίντεο του Σκάι

 

Δείτε επίσης

Ανατροπή στη νέα δημοσκόπηση – Δείτε τη διαφορά

Κουτσούμπας: Να μην πέσει ο λαός στην παγίδα που του στήνουν προεκλογικά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ