Η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο

Ξεκίνησε το απόγευμα, η προεκλογική εκστρατεία για τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο, με δύο εκδηλώσεις, στην Πρέβεζα και την Ηγουμενίτσα.

Ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης παρουσίασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα, ενώ σε ανοιχτή συγκέντρωση, στο πολιτιστικό κέντρο της πόλης της Ηγουμενίτσας, μίλησε ο Κώστας Μπασιούκας, συντονιστής Ηπείρου του κόμματος.

Ο κ. Μπασιούκας, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους, να δώσουν μια μάχη, ηρωική, όπως είπε χαρακτηριστικά. Οι πολίτες επισήμανε, “πρέπει να συμμετέχουν να μην αδρανοποιηθούν, να ενημερωθούν,να ακούσουν και να αγωνιστούν, ώστε να μην γίνει παλινδρόμηση της κοινωνίας σε συνθήκες απερίγραπτες φτώχειας και λιτότητας”.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσπρωτία Μάριος Κάτσης, ο οποίος έκανε παρέμβαση στην εκδήλωση, αμέσως μετά δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

“Παραμένω στον ΣΥΡΙΖΑ και θα δώσω τη μάχη μέσα από τα ψηφοδέλτιά του προκειμένου πέρα και έξω από τα όρια της συμφωνίας, να υπάρξει ένα παράλληλο πρόγραμμα σε μια σειρά από πεδία που μένουν ανοικτά”. Μάλιστα, τόνισε, πως ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά ισχυρή λαϊκή εντολή, προκειμένου να συνεχίσει να δίνει τον αγώνα του για δημοκρατία, εθνική κυριαρχία και κοινωνική δικαιοσύνη. “Ζητάμε ισχυρή λαϊκή εντολή να τελειώνουμε με το χθες και να προχωρήσουμε κοιτώντας μπροστά με ψηλά το κεφάλι”, είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση της Θάνου με Τίμερμανς – Αβραμόπουλο 

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής που είπε «όχι» στον Λεβέντη

Το πρόγραμμα του Τσίπρα στη ΔΕΘ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ