Δένδιας: Ο Τσίπρας προσπαθεί να παραστήσει το γενναίο παλικάρι στο παραμύθι της Γκόλφως

«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να παραστήσει το γενναίο παλικάρι στο παραμύθι της Γκόλφως» δήλωσε ο πρώην υπουργός Άμυνας και υποψήφιος στην Β’ Αθηνών, Νίκος Δένδιας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και τον Real Fm 97,8. «Παριστάνει οτι τον έπιασαν οι κακοί  και τον υποχρέωσαν με το ζόρι και τώρα μόλις μπορέσει θα τινάξει το ζυγό και θα επανέλθει στην προηγούμενη πραγματικότητα» πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι ο κ. Τσίπρας «αρνείται την ιδιοκτησία αυτού του προγράμματος»

Ο κ. Δένδιας παραδέχτηκε ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν δυνατότητες αυτοδυναμιών σημείωσε ωστόσο ότι «τα προβλήματα πλέον είναι τόσο μεγάλα που η ευρύτερη στήριξη κάθε προσπάθειας είναι μάλλον κάτι που τελικά θα βοηθήσει.»

Σχετικά με τις συνεργασίες την επομένη των εκλογών σημείωσε ότι «το βασικό ερώτημα είναι τι ρόλο μπορεί να παίξει ο ΣΥΡΙΖΑ» χαρακτηρίζοντας τον ως «ένα κόμμα διαρκούς μετάλλαξης, δεν έχει σταθερή αφήγηση, ούτε καν σταθερό στελεχιακό  δυναμικό.»

«90 δις κόστισε αυτή η εκμάθηση του ΣΥΡΙΖΑ. Κανένας άλλος στην ελληνική ιστορία δεν έχει κοστίσει τόσα λεφτά» επεσήμανε.

«Όλοι κάναμε λάθη, μεγάλα, τραγικά λάθη αλλά αυτή η ιστορία με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει επαναληφθεί. Και το χειρότερο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει ίσιες κουβέντες ούτε σήμερα» είπε ο κ. Δένδιας.

Για τον νέο πρόεδρος της ΝΔ, ο κ. Μεϊμαράκης σημείωσε οτι «εκτιμώ την αυθεντικότητα, έχει την ειλικρίνεια να είναι εαυτός του.».

 

 

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Δένδιας: Ουδέποτε υπήρξαμε τόσο μονιασμένοι από την εποχή του Κώστα Καραμανλή – ΒΙΝΤΕΟ

Ξυδάκης: Το μνημόνιο είναι το αναγκαίο κακό

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ