Μουζάλας: Θα ανακοινωθούν μέτρα για την ανακούφιση των προσφύγων – ΒΙΝΤΕΟ

«Θα ανακοινωθούν μέτρα τα οποία οι άνθρωποι θα καταλάβουν σύντομα. Μέσα σε ανθρώπινα χρονικά πλαίσια, θα υπάρξει βελτίωση και για τους πρόσφυγες και για τους κατοίκους των νησιών που υφίστανται αυτή τη δυσκολία», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.

Δράσεις για την ανακούφιση των προσφύγων και των κατοίκων των νησιών αναμένεται να ανακοινώσει, με συνέντευξη Τύπου, η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου, σύμφωνα με τον υπηρεσιακό αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννη Μουζάλα.

Ο κ. Μουζάλας συμμετείχε σε άτυπη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την ενημέρωση της πρωθυπουργού από τους υπουργούς που χειρίζονται το μεταναστευτικό και για τον συντονισμό των επιμέρους ενεργειών της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης.

Αποχωρώντας από το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Μουζάλας ανέφερε ότι στην επόμενη ώρα θα έχει συνάντηση με την ΚΕΔΕ, ώστε να υπάρξει συνεργασία με την Τοπική αυτοδιοίκηση για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Ο κ. Μουζάλας επανέλαβε επίσης ότι το προσφυγικό ζήτημα απαιτεί διεθνή αντιμετώπιση.

«Δεν υπάρχει μεταναστευτικό, είναι προσφυγικό. Αυτό μας ενώνει, το μεταναστευτικό μας χωρίζει και πρέπει να σταματήσει και αυτό. Είναι προσφυγικό’», κατέληξε ο κ. Μουζάλας.

Διαβάστε επίσης:

Σε εξέλιξη στο Μαξίμου άτυπη σύσκεψη για το μεταναστευτικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ