Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Δαμαβολίτης

«Δεν θα είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές του Σεπτέμβρη με κανένα κόμμα, παρά τις προτάσεις που είχα το προηγούμενο χρονικό διάστημα», δήλωσε στο CretePlus.gr ο κ. Κώστας Δαμαβολίτης.

Ο κ. Δαμαβολίτης, πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, ρητά και κατηγορηματικά απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος Βουλευτής, με κανέναν από τους κομματικούς σχηματισμούς που του έκαναν γνωστή την πρόθεση και την επιθυμία τους να τον εντάξουν στα ψηφοδέλτια τους.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, παρά τις πιέσεις που δέχτηκε, όχι μόνο από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και από άλλα κόμματα, ο κ. Δαμαβολίτης, δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος στην ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες στο πρόσωπο του το κόμμα της ΝΔ βλέπει ένα στέλεχος το οποίο μπορεί να προσφέρει πολλά εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου. Για αυτό και μέχρι και την τελευταία στιγμή, θεωρείται βέβαιο πως θα γίνει προσπάθεια για να μεταπειστεί. Όμως ο ίδιος μέσα από το CretePlus.gr ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφαση του, η οποία είναι ειλημμένη.

 

Διαβάστε επίσης

 Δείτε την επιστολή παραίτησης του Δαμαβολίτη

Ο Δαμαβολίτης για την διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ