Αμανατίδης: Ο κόσμος θέλει να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Στη συνολική εικόνα, την οποία είχαμε να διαχειριστούμε, κρατούμε όρθια την κοινωνία» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9, σημείωσε ότι «προχωρήσαμε σε μια νέα τριετή συμφωνία» και αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τη διαφάνεια και την εμπέδωση της κοινωνικής δικαιοσύνης, με πρώτη την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Κληθείς να σχολιάσει το χρόνο διεξαγωγής των πρόωρων εκλογών, ο κ. Αμανατίδης σημείωσε πως «έχουμε εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση της χώρας για το επόμενο διάστημα» και σημείωσε ότι «ο κόσμος θέλει να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά με το διακύβευμα των εκλογών, σημείωσε ότι «δύο πράγματα θα κριθούν: πρώτον η πορεία μας και δεύτερον τα προγράμματα των κομμάτων».

Ο υφυπουργός Εξωτερικών έκανε λόγο για καθυστερήσεις μέσω των διερευνητικών εντολών, τις οποίες απέδωσε σε «επικοινωνιακούς λόγους», ενώ για τη δημιουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Λαϊκής Ενότητας» σχολίασε: «Δεν μπορεί να είναι μόνο στο «όχι». Το «όχι» δεν μπορεί να το μεταφράζει καθένας όπως θέλει. Έχουν μια άλλη στρατηγική» που προϋποθέτει την έξοδο από την Ευρωζώνη και εθνικό νόμισμα, κατέληξε ο κ. Αμανατίδης.

Διαβάστε επίσης:

Γεροβασίλη: Εφικτός ο στόχος της 20ης Σεπτεμβρίου για εκλογές

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ