Μανιάτης: Το ΠΑΣΟΚ είναι το μοναδικό κόμμα που είπε την αλήθεια στο λαό

“Το ΠΑΣΟΚ δικαιούται με μια μικρή δόση περηφάνιας να λέει ότι είναι το μοναδικό κόμμα που τα τελευταία πέντε κρίσιμα χρόνια είπε μόνο την αλήθεια στον ελληνικό λαό” δήλωσε ο Γιάννης Μανιάτης στον Real Fm 97,8 στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου. 

Την αλήθεια αυτή, την πλήρωσε πολύ άσχημα όμως επειδή σταθήκαμε πατριωτικά, ενώ η ΝΔ έταζε Ζάππεια και ο κ. Τσίπρας Διεθνείς Εκθέσεις Θεσσαλονίκης. Εμείς είπαμε με ειλικρίνεια και εντιμότητα απέναντι στον λαό είπαμε αλήθεια και πήραμε δύσκολα μέτρα, τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

“Το ΠΑΣΟΚ διαμορφώνει νέα ψηφοδέλτια, έχει νέο λόγο και κυρίως νέο εθνικό πρόταγμα που λέει ότι η επόμενη μέρα μετά τις εκλογές πρέπει να είναι μέρα της ενότητας του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων της χώρας γιατί κανένας ηγεμόνας δεν μπορεί να έχει την αλαζονεία να θεωρεί ότι μπορεί να λύσει τα προβλήματα. Θέλουμε μια Ελλάδα η οποία, έχοντας μάθει από τα λάθη της, να δημιουργήσει ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο, να βασίζεται στις δυνάμεις του έθνους, να στηρίζεται στην αλήθεια και να λύνει τα μεγάλα προβλήματα που είναι η ανεργία, η παραγωγικότητα και οι επενδύσεις” επίσημανε. “Εμείς διεκδικούμε να είμαστε ο τρίτος πόλος διακυβέρνησης της χώρας που θα διασφαλίσει πολιτική σταθερότητα και προοδευτική κατεύθυνση” πρόσθεσε.

“Ο κ. Τσίπρας για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα δεν διαπραγματευόταν και διαπραγματεύτηκε τις τελευταίες δέκα ημέρες. Εμείς λέμε ότι δεν μπορεί να είναι φιλομνημονιακός και κρυπτομνημονιακός όταν ο ίδιος δεν έδωσε το δικαίωμα να δημιουργηθεί η εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης που λέμε, από το 2012, ότι μπορεί να λύσει τα προβλήματα της χώρας” συνέχισε ο κ. Μανιάτης.

 

 

Διαβάστε επίσης

Πετράκος: Θα υπάρξει δεύτερο κύμα προσχωρήσεων στη Λαϊκή Ενότητα

Γεννηματά: Ομολογία αδυναμίας Τσίπρα η απόδραση μέσω των εκλογών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ