Κουτσούμπας: Η κοροϊδία συνεχίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ Νο 2

Το ΚΚΕ δεν θα πάρει μέρος στη διαδικασία διερευνητικών εντολών όπως δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σημειώνοντας ότι «χάνεται πολύτιμος χρόνος για την πραγματική ενημέρωση και διαφώτιση του λαού στο μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι την Κυριακή της κάλπης».

Αναφορικά με το νέο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη σημείωσε ότι «η κοροϊδία συνεχίζεται και από την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από το νέο κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ Νο 2 που θέλει να παίξει το ρόλο ενός νέου αναχώματος στο ριζοσπαστισμό, τα στελέχη του οποίου είναι συνυπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση».

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Γενικού Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ:

Την ώρα που οι εργατοϋπάλληλοι, οι μικροί επαγγελματίες, οι φτωχοί αγρότες, οι άνεργοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι, φορτώνονται τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα του τρίτου μνημονίου Τσίπρα, που έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα μνημόνια των κυβερνήσεων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, τα οποία παραμένουν σε ισχύ….. την ίδια ώρα όλοι αυτοί, όλοι εμείς γινόμαστε θεατές ενός θεάτρου του παραλόγου που παίζεται με πρωταγωνιστές τα κόμματα των αποτυχημένων αντιλαϊκών πολιτικών, που κυβέρνησαν παλιότερα και το τελευταίο διάστημα.

Όλοι αυτοί κοροϊδεύουν το λαό με διαδικαστικά τερτίπια, για να κρύψουν το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών, που είναι η τιμωρία όλων όσων έβαλαν την υπογραφή τους σε μειώσεις μισθών και συντάξεων, ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις, στη φοροκαταιγίδα, στη μείωση των παροχών υγείας, παιδείας, πρόνοιας, στις ιδιωτικοποιήσεις, στη χρεοκοπία των φτωχών αγροτών και μικρών επαγγελματιών.

Μην τους δώσετε το δικαίωμα, με την ψήφο σας, να πουν ότι ο λαός συναινεί στο σφαγιασμό του, ότι τα μνημόνια διαρκείας είναι μονόδρομος.

Το ΚΚΕ είναι κόμμα που με συνέπεια κ’ ευθύνη στέκεται απέναντι στις πολιτικές εξελίξεις. Θα δώσει τη μάχη των εκλογών και φυσικά δεν παίρνει μέρος στη διαδικασία διερευνητικών εντολών. Άλλωστε, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα ή πιθανότητα σχηματισμού κυβέρνησης με βάση τους σημερινούς συσχετισμούς.

Απλά χάνεται πολύτιμος χρόνος για την πραγματική ενημέρωση και διαφώτιση του λαού στο μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι την Κυριακή της κάλπης.

Όπλο του ΚΚΕ είναι η αλήθεια που σταθερά είπε στον ελληνικό λαό όλα αυτά τα χρόνια.

Παλέψαμε ενάντια στην κοροϊδία, τις αυταπάτες που καλλιέργησε σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η κοροϊδία συνεχίζεται. Και από την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Τσίπρα που λέει κυνικά ότι θα «υπερβεί» τα μνημόνια, την ίδια στιγμή που τα εφαρμόζει και τα επεκτείνει….

Αλλά και από το νέο κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ Νο 2 που θέλει να παίξει το ρόλο ενός νέου αναχώματος στο ριζοσπαστισμό, τα στελέχη του οποίου είναι συνυπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση.

Όπλο του ΚΚΕ είναι η συνέπεια κι η σταθερότητα στην υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων ενάντια σ’ όλες τις κυβερνήσεις των μνημονίων, της ΕΕ και του κεφαλαίου.

Ο λαός μας έχει πια πείρα που μπορεί να την κάνει δύναμη αγώνα, ελπίδας, ανατροπής.

Μ’ ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, ο λαός και το κίνημα του, από καλύτερη θέση θ’ αντιμετωπίσουν τα βάρβαρα μέτρα, που θα εφαρμόσουν τα κόμματα του κεφαλαίου.

Μ’ ένα πιο δυνατό ΚΚΕ πιο γρήγορα θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ρήξης με την ΕΕ , το κεφάλαιο και την εξουσία τους.

Για να γίνουν τα μνημόνια, η φτώχεια, η ανεργία οριστικά παρελθόν.

Για να ανοίξει ο δρόμος για συνολικές αλλαγές στην ελληνική κοινωνία. 

 

Διαβάστε επίσης:

Ζερδελής: Η Λαϊκή Ενότητα πρέπει να πάρει την τρίτη διερευνητική εντολή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ