Κουίκ: Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να είναι όμηρος της δραχμόβιας ομάδας Λαφαζάνη

“Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα και η σημερινή κυβέρνησή της ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ, να παραμένουν στην ομηρία των βουλήσεων της δραχμόβιας ομάδας του Παναγιώτη Λαφαζάνη” δήλωσε ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, σημειώνοντας ότι κατά την άποψή του πρέπει να γίνουν το συντομότερο εκλογές.

“Πρέπει να προχωρήσουμε στην εφαρμογή της τριετούς συμφωνίας εξόδου από την κρίση. Και για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε καθαρό μυαλό και καθαρές λύσεις” είπε μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό Πειραιά ΚΑΝΑΛΙ 1.

“Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν έχουμε συζητήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ κοινή κάθοδο σε ενιαίες λίστες. Προετοιμαζόμαστε για να κατέβουμε αυτόνομα στις εκλογές” τόνισε ο κ. Κουίκ. 

“Ο κόσμος επικροτεί και θα μας επιβραβεύσει για τη συνεπή συμπεριφορά μας, για την ανυποχώρητη και ομοιογενή συμπεριφορά των 13 βουλευτών μας και όλων των στελεχών, στο να στηρίξουμε τον Αλέξη Τσίπρα και τις επιλογές του αρχηγού μας Πάνου Καμμένου. Επιλογές δύσκολες σε μία περίοδο όπου προτιμήσαμε να ματώσουμε από αυτές στο πεδίο της κριτικής, προκειμένου να μην επιτρέψουμε να ματώνει άλλο η Ελλάδα, την οποία κάποιοι, τόσο στην Ευρώπη όσο και στο εσωτερικό της πατρίδας μας, ήθελαν και εξακολουθούν να θέλουν να την απομονώσουν από τον ευρωπαϊκό χώρο και να τη διαλύσουν μέσα στο απόλυτο χάος” πρόσθεσε.

 

Δείτε επίσης:

Βούτσης: Έχουμε πολιτικές εξελίξεις – ΒΙΝΤΕΟ

Συζήτηση στη Βουλή για το μεταναστευτικό ζητά ο Θεοδωράκης

Θεοδωράκης: Η χώρα δεν έχει σωθεί ακόμη – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ