Μεϊμαράκης σε Τσίπρα: Από Δευτέρα αυτό το σκηνικό τέρμα

Στη δευτερολογία του στη συζήτηση στη Βουλή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποσαφήνισε ότι δεν ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα εκλογές αλλά να σταθεροποιήσει το κλίμα.

Ανέφερε ότι υπουργοί όπως ο κ. Βούτσης και η κ. Γεροβασίλη έχουν μιλήσει για εκλογές σε τηλεοπτικές εμφανίσεις τους και απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό είπε: “Ή θα δημιουργήσετε κλίμα σταθερότητας μαζεύοντας τους υπουργούς σας και την πρόεδρο της Βουλής ή θα βρείτε άλλη λύση”.

Πολλές φορές ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τον πρωθυπουργό να βρει λύση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό το σκηνικό δεν πάει με την ανησυχία για τον αριθμό των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που θα διαφοροποιηθούν.

“Δεν θέλω να συμβάλω στην αποσταθεροποίηση. Από Δευτέρα αυτό το σκηνικό τέρμα. Δεν πάει. Αν θέλετε ψηφίστε. Δεν θα ψηφίσετε… ρίξτε τον. Άλλο αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν μπορεί να τα έχετε μόνα ζυγά”, συνέχισε μιλώντας προς την πτέρυγα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης ανέφερε ότι η ΝΔ δεν μπορεί να επιβάλλει εκλογές.

“Αν μπορούσαμε, ειδικά σήμερα που υπογράψατε το μνημόνιο εσείς και ο κ. Καμμένος, θα τις κάναμε αμέσως”, συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Το δίλημμα ήταν μνημόνιο με ευρώ ή μνημόνιο με δραχμή

Μεϊμαράκης: Δεν φοβόμαστε τις εκλογές – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ