Χαρακόπουλος: Οι παραγωγικές τάξεις καλούνται να πληρώσουν τον λογαριασμό

Συνάντηση με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτή της ΝΔ, Μάξιμο Χαρακόπουλο, είχε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, το πρωί, πριν τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος και συζήτησαν για τα αγροτικά θέματα, ενόψει της ψήφισης της συμφωνίας της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Χαρακόπουλος δήλωσε ότι «δυστυχώς, σήμερα ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα οι παραγωγικές τάξεις καλούνται να πληρώσουν τον βαρύτατο λογαριασμό της ανεπαρκούς και τυχοδιωκτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Ο βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για μαθητευόμενους μάγους που έφεραν τη χώρα στον γκρεμό της οικονομικής καταστροφής «ακυρώνοντας όσα βήματα με θυσίες και κόπους πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια».

Επίσης, ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ συμμερίζεται πλήρως τον προβληματισμό του για τις επιπτώσεις των μέτρων στον πρωτογενή τομέα και τον διαβεβαίωσε: «Θα αγωνιστούμε ώστε οι δεσμεύσεις που επιβλήθηκαν στην κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου να ανατραπούν από μία νέα κυβέρνηση ευρωπαϊκού προσανατολισμού».

Ο πρώην υπουργός συμπλήρωσε ότι η ΝΔ έχει αποδείξει ότι ιεραρχεί ως πρωτεύον το συμφέρον της πατρίδας και πως αυτήν τη στιγμή εκείνο που προέχει είναι η παραμονή της Ελλάδος στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, «γιατί μόνο έτσι μπορούμε σε δεύτερο χρόνο να διορθώσουμε κραυγαλέες αδικίες ή εξόφθαλμες αστοχίες και λάθη».

Διαβάστε επίσης:

Τσακαλώτος: Η “ήπια προσαρμογή” στην καρδιά της συμφωνίας – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λαφαζάνης καλεί σε συγκρότηση κινήματος “ενάντια στο νέο Μνημόνιο”

Μεϊμαράκης: Την απόφαση που θα ληφθεί οφείλουν όλοι να την ακολουθήσουν

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ