Μητρόπουλος: Δίνω ψήφο ανοχής στο μνημόνιο

«Η δική μου ψήφος είναι ψήφος ανοχής στα δύο προηγούμενα νομοσχέδια, είναι ψήφος εσχάτης ανοχής, ολοκληρωτικής απόρριψης του σχεδίου» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος στον Real Fm 97,8 και στην εκπομπή της Μάρως Λεονάρδου και του Μάνου Νιφλή.

Ο κ. Μητρόπουλος είπε για το 3ο μνημόνιο ότι: «Δεν υπάρχει σκληρότερο πακέτο που έχει ποτέ αναδεχθεί να εφαρμόσει κυβέρνηση Αριστεράς ή ακόμα και Φιλελεύθερη. Είναι ένα σχέδιο- πρόγραμμα αριστερού Θατσεϊσμού ή Δαρβινισμού».

Σε ό,τι αφορά την αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου που, παρά τις υποδείξεις του πρωθυπουργού, δεν όρισε την συνεδρίαση των συναρμόδιων κοινοβουλευτικών επιτροπών σήμερα, και ερωτηθείς σχετικά με το αν πρόκειται για «καψώνι» στον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Μητρόπουλος είπε:

«Δεν διανοούμαι ότι υπάρχουν τέτοια κίνητρα σε κορυφαία πρόσωπα, κι όταν το ένα είναι επιλογή κορυφαία του άλλου, υπό αυτή την έννοια δεν μπορώ να αποδεχθώ ότι υπάρχει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Θα ακολουθηθεί η διαδικασία του κατεπείγοντος».

Για το ενδεχόμενο εκλογών, τέλος, ο κ. Μητρόπουλος σημείωσε ότι: «Έχω πει στον πρωθυπουργό να μην κάνουμε εκλογές. Του συστήνω να αναλάβει μόνος του να εφαρμόσει το 3ο σκληρό μνημόνιο, με ένα ευρύτατο κυβερνητικό σχήμα, καμικάζι τούρμπο πολιτικών, επιστημόνων σωστών, μήπως περισώσουμε για τον λαό μας ότι μπορεί να περισωθεί».

Ακούστε το ηχητικό: 

Διαβάστε επίσης:

Με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη συντάσσεται η Ραχήλ Μακρή

Κουρουμπλής: Αν βγούμε από τα μνημόνια θα βγούμε και από την Ευρώπη

Στα άκρα οι σχέσεις Μαξίμου – Κωνσταντοπούλου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ