Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης απαντά για την επίθεση στα γραφεία

Αιχμές για τον αντίκτυπο κυβερνητικών πρωτοβουλιών, όπως το άνοιγμα των φακέλων των συνεταιριστικών εργοστασίων και της ΑΤΕ, αφήνει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.

Η ανακοίνωση εξεδόθη μετά από επίθεση τα ξημερώματα στα γραφεία του κόμματος στην Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα έγινε επίθεση με μπογιές και τρικάκια στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και των δύο βουλευτών του νομού, Χουσείν Ζειμπέκ και Στάθη Γιαννακίδη.

«Η σημερινή επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, καταδεικνύει τον τρόμο και τον φόβο αυτών που έχουν να χάσουν. Κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους μεγάλους καναλάρχες και μεγαλοεργολάβους που σφετερίστηκαν τον δημόσιο πλούτο. Οι δύσκολες μέρες που περνά η χώρα μας είναι προϊόν διαπλοκής και διαφθοράς 40 χρόνων. Σήμερα όμως τελειώνει το πάρτυ. Μετά από 25 χρόνια μπαίνει τάξη στις άδειες των συχνοτήτων και καλούνται να πληρώσουν τα μεγάλα κανάλια. Ανοίγουν οι λίστες των φοροφυγάδων, πληρώνουν και μπαίνουν φυλακή οι «έντιμοι επιχειρηματίες», που τόσα χρόνια είχαν την κάλυψη της πολιτικής εξουσίας, ανοίγουν οι φάκελοι των συνεταιριστικών και της ΑΤΕ» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Κουρουμπλής: Θα επιβάλλουμε έξι προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ