Κουτσούμπας: Έρχονται καινούρια μέτρα- φωτιά

«Βρισκόμαστε στην ίδια, ίσως και σε χειρότερη κατάσταση που βρισκόμασταν πριν τον Γενάρη» υποστήριξε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μιλώντας χθες σε εκδήλωση στην Ερμούπολη της Σύρου, ο κ. Κουτσούμπας πρόσθεσε πως «έρχονται καινούρια μέτρα- φωτιά, που ως προαπαιτούμενα για να ξεκινήσει η συζήτηση για τη συμφωνία ψηφίστηκαν στη Βουλή και έπεται συνέχεια».

Επισήμανε ότι η ίδια η κυβέρνηση ομολόγησε πως έρχονται νέα μέτρα, με όλα αυτά να «ντύνονται με ένα σκεπτικό που λέει «εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια, κάναμε μια σκληρή διαπραγμάτευση αυτούς τους μήνες, η τρόικα, οι εταίροι είναι ανένδοτοι, μας οδηγούν σε οικονομική ασφυξία, κάναμε κάποιους χειρισμούς».

Είπε ότι η κυβέρνηση δεν δικαιούται να τα λέει αυτά διότι τα ήξερε και τα απέκρυψε από τον ελληνικό λαό και επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι όχι μόνο δεν προετοίμασε τον λαό, αλλά του είπε και αρκετά ψέματα προκειμένου να κερδίσει την κυβερνητική πλειοψηφία

Εγκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ενώ γνωρίζει τον ανέκαθεν αντιλαϊκό χαρακτήρα της ΕΕ, εντούτοις έσπειρε αυταπάτες στον λαό, περί «κοινού ευρωπαϊκού σπιτιού» και «πάλης να είμαστε μέσα εκεί».

Ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι το ΚΚΕ τάσσεται εναντίον κάθε συμφωνίας-μνημονίου, τόσο των προηγουμένων όσο και όποιας υπογραφεί.

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας: Να ανοίξουν το δρόμο για ριζικές αλλαγές οι εργαζόμενοι 

Κουτσούμπας: Βολικό το παραμύθι του νέου αριστερού πρωθυπουργού – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ