Πανούσης: Γνωρίζαμε την πιθανότητα να κλείσουν οι τράπεζες – ΒΙΝΤΕΟ

Στην αποκάλυψη πως η κυβέρνηση γνώριζε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να κλείσουν οι τράπεζες, όταν αποφάσισε να προχωρήσει σε δημοψήφισμα, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, αναφερόμενος στις συζητήσεις που έγιναν στο υπουργικό συμβούλιο το βράδυ που ελήφθη η απόφαση της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος…

Τη βεβαιότητα ότι οι εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης τονίζοντας ότι «έχουμε τρικομματική κυβέρνηση».

«Είναι άλλο πράγμα να διαφωνείς με ένα νομοσχέδιο και είναι άλλο πράγμα να έχεις ένα συγκροτημένο, συντονισμένο, άλλο κέντρο εξουσίας», σχολίασε ο Γιάννης Πανούσης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα mega».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε και στο αν υπήρχε σχέδιο από την Αστυνομία σε περίπτωση «Grexit», λέγοντας ότι η Αστυνομία οφείλει να έχει κάθε φορά διάφορες εκδοχές».

Ενώ μίλησε και για την παρουσία των Θεσμών στην Ελλάδα, καθώς και για τον τρόπο που θα συναντώνται με τους εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης.  

Διαβάστε επίσης:

Το μυστικό του Τσίπρα στη Βαλαβάνη – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ