Κωνσταντοπούλου: Είναι καλό οι μάσκες να πέφτουν – ΒΙΝΤΕΟ

“Θα παρακαλούσα τους συναδέλφους της προηγούμενης κυβέρνησης ούτε να μεθερμηνεύουν ούτε να παραποιούν το περιεχόμενο των δικών μου λεγομένων και γραφομένων που είναι ευκρινέστατα”  είπε η πρόεδρος της βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντώντας στους κ.κ. Δένδια, Λοβέρδο και Κυριαζίδη που σχολίασαν τα όσα είχε πει νωρίτερα και την επιστολή της προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό.

“Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους συναδέλφους επειδή ο εκβιασμός είναι αδιαμφισβήτητος και καταγεγραμμένος -ο πρώτος ο οποίος αναφέρθηκε σε αυτόν είναι ο Πρωθυπουργός- ας μην προβαίνουμε σε τοποθετήσεις που θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να προσδοθεί σε αυτή τη διαδικασία ένα περίβλημα συνταγματικότητας και δημοκρατίας” τόνισε προκαλώντας την αντίδραση από τα έδρανα του Δημήτρη Κυριαζίδη. 

“Πρέπει προ της ευθύνης αυτού του εκβιασμού να τεθούν αυτοί που εκβιάζουν. Είναι αυτοί που λένε η βουλή να νομοθετήσει μέχρι τότε. Είναι αυτοί που θεωρούν ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα κοινοβουλευτική λειτουργία”

“Κύριε πρόεδρε κατά τον ίδιο τρόπο ο ίδιος συνάδλεφος παρεμπόδιζε τη διεξαγωγή δύο συναπτών συνεδριάσεων για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών” συνέχισε η πρόεδρος της βουλής “καρφώνοντας” τον κ. Κυριαζίδη. 

“Είναι ξεκάθαρο ότι εδώ μέσα υπάρχουν εκείνοι που αγωνιούν για την δημοκρατία και τα δικαιώματα των πολιτλων και εκείνοι που αναθαρρούν στην προοπτική της εμπέδωσης της απολυταρχίας των δανειστών. Είναι καλό οι μάσκες να πέφτουν και ο καθένας να τίθεται προ των ευθυνών του” συμπλήρωσε.

 

 

Διαβάστε επίσης

Παρασκευόπουλος: Κακές οι ρυθμίσεις αλλά τις προτιμώ από την άτακτη χρεοκοπία

Δένδιας: Παραιτηθείτε ή καταθέστε πρόταση μομφής κατά της Κωνσταντοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λοβέρδος στον Παρασκευόπουλο: Αναλάβετε τις ευθύνες σας – ΒΙΝΤΕΟ

Κωνσταντοπούλου: Δεν θα μπορούσα ποτέ να ψηφίσω αυτό το νομοσχέδιο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ