Η Βαλαβάνη για τις 100.000 που “σήκωσε” η μητέρα της 10 ημέρες πριν τα capital controls – ΒΙΝΤΕΟ

Για το παρασκήνιο της υπόθεσης με την ανάληψη των 100.000 ευρώ από τη μητέρα της, μίλησε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η Νάντια Βαλαβάνη, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα mega», αναφέρθηκε στην υπόθεση που αφορά στην ανάληψη του ποσού των 100.000 ευρώ της μητέρας της, από τραπεζικό κατάστημα της Κρήτης, και στα δημοσιεύματα που έφεραν την ίδια να έχει συμμετοχή σε αυτή, λίγες ημέρες πριν την επιβολή των capital controls.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Νάντια Βαλαβάνη, η μητέρα της προχώρησε σε αυτή την κίνηση 10 ημέρες πριν την επιβολή των capital controls, και όχι δύο ημέρες πριν από αυτά.

Μάλιστα η ίδια επεσήμανε ότι η μητέρα της το έκανε αυτό γιατί άκουγε στις τηλεοράσεις τους πολιτικούς να μιλούν για Grexit.

Στη συνέχεια, η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε και σε ένα δημοσίευμα που την εμφάνιζε να είναι μαζί με τη μητέρα της, τονίζοντας ότι ήταν φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν και ο σύζυγός της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, η οποία είχε παρουσιαστεί ως πρόσφατη.

Τέλος, η κα. Βαλαβάνη ανέφερε ότι είναι αγωνίστρια και πως είναι η πρώτη φορά που σκέφτεται να κάνει μήνυση.

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση της Βαλαβάνη για την μητέρα της και τα 200.000 ευρώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ