ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Η συμφωνία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή

Η συμφωνία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τα μέλη του κόμματος και την κοινωνία, επισημαίνει η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας και ζητά άμεσα να συγκληθεί η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος «για να συζητήσει την συμφωνία αυτή και να θέσει η κυβέρνηση σε εφαρμογή το ριζοσπαστικό της πρόγραμμα».

Η νομαρχιακή επιτροπή Αρκαδίας στην ανακοίνωσή της, επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που σχηματίστηκε μετά την εκλογική νίκη της 25ης Γενάρη, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια κατεστραμμένη κοινωνικά και οικονομικά χώρα. Παρά τα μεγάλα προβλήματα, τις δικές της ατολμίες και ανεπάρκειες, τον συνεχή πόλεμο που αντιμετώπισε από την ντόπια και ξένη ολιγαρχία και το κατεστημένο, προσπάθησε να υλοποιήσει τις προγραμματικές της δεσμεύσεις ψηφίζοντας μια σειρά νόμους που έδωσαν ανάσα στα πιο φτωχά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας. Ταυτόχρονα επιχείρησε με σκληρή και έντιμη διαπραγμάτευση να έλθει σε μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία με τους δανειστές, στα πλαίσια της ευρωζώνης».

Υπογραμμίζει ότι οι δανειστές δεν ήθελαν να αποτελέσει η κυβέρνηση αυτή παράδειγμα στην Ευρώπη και παράλληλα τονίζουν πως η συμφωνία αυτή είναι σε αντίθετη κατεύθυνση με τις κυβερνητικές προγραμματικές δεσμεύσεις και πρόκειται για «ένα ακόμα σκληρό μνημόνιο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ