Μαζεύουν υπογραφές για την Κωνσταντοπούλου στο facebook

Την υποστήριξή τους στην Ζωή Κωνσταντοπούλου εκφράζουν χρήστες του Facebook και μαζεύουν υπογραφές προκειμένου να παραμείνει στην Προεδρία της Βουλής.

Η δράση που έχει τίτλο «Να παραμείνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου Πρόεδρος της Βουλής: Ψηφίζουμε ενάντια στην πρόταση μομφής» ξεκίνησε μέσα από τη σελίδα του facebook που συγκεντρώνει υπογραφές για την κατάργηση των βουλευτικών προνομίων.

Αυτή είναι η σχετική ανάρτηση στο facebook

Το link της ανάρτησης στο facebook παραπέμπει σε ιστοσελίδα όπου οι χρήστες καλούνται να… “υπογράψουν”, πληκτρολογώντας το e-mail τους.

 

Η ιστοσελίδα αναφέρει χαρακτηριστικά: 

“Με το άρθρο 150 του Κανονισμού της Βουλής* θα γίνει η πρόταση μομφής στη Ζωή Κωνσταντοπούλου στην επόμενη ολομέλεια από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πιστή στις προεκλογικές της εξαγγελίες, καταπολεμά τη διαπλοκή, ανοίγει φακέλους με σκάνδαλα, παλεύει μόνη στην Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος, διεκδικεί χωρίς βοήθεια από τους ”συντρόφους” της τις πολεμικές αποζημιώσεις της Γερμανίας.

Αντιμετωπίζει τον χλευασμό και δέχεται πρωτόγνωρη επίθεση ακριβώς επειδή επιτελεί το έργο της και παραμένει πιστή στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους και της Δημοκρατίας.

Η πρώτη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε σταυρούς στην Α’ Αθηνών, η Πρόεδρος της Βουλής, δέχεται αήθεις επιθέσεις ακριβώς επειδή κάνει αυτό που οφείλει. Δέχεται επίθεση επειδή ψήφισε παρών στην εξουσιοδότηση για τη διαπραγμάτευση, η οποία έφερε και το χειρότερο μνημόνιο όλων των εποχών. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε. Καταγγέλουμε την πολιτική αλητεία όσων τη συνδέουν με τη Χρυσή Αυγή.

Αυτή είναι η Πρώτη Φορά Αριστερά που ονειρευτήκαμε;”

Διαβάστε επίσης

Τι θα γίνει με την Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Μπακογιάννη: Η Κωνσταντοπούλου δεν είχε την τσίπα να παραιτηθεί – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ