Παπαδημούλης: Η κυβέρνηση να μην πέσει εκ των έσω – ΒΙΝΤΕΟ

«Θέλω να πιστεύω ότι αυτή κυβέρνηση, δεν θα πέσει εκ κ των έσω. Θα βρούμε τον τρόπο να την κρατήσουμε ενωμένη και όρθια, να διορθώσουμε λάθη για να περάσουμε τον κάβο» τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Αλλιώς καραδοκούν τα συμφέροντα που κυβέρνησαν τον τόπο 40 χρόνια» σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης.

Πρόσθεσε ακόμα ότι «Πρέπει να πάρουμε μέτρα που έπρεπε ήδη να έχουν ξεκινήσει. Εναντίον της διαφθοράς της φοροδιαφυγής, της διαπλοκής, των ανισοτήτων. Να φτιάξουμε κράτος.»

«Μην τα φορτώνουμε όλα στον Τσίπρα. Γιατί βλέπω ορισμένους που έκαναν μπάχαλο τη χώρα και προσπαθούν να φορτώσουν σε μια κυβέρνηση 5 μηνών τα σκάνδαλα 40 ετών» σημείωσε.

«Αυτό που προέχει είναι να σταθούμε όλοι δίπλα στον Τσίπρα, να προχωρήσει η υλοποίηση των  μέτρων που έχει συμφωνήσει». Ο κ. Παπαδημούλης έκανε λόγο για μια «δύσκολη και οδυνηρή συμφωνία» συμπληρώνοντας ότι η εναλλακτική λύση θα ήταν η ασύντακτη χρεοκοπία, λύση «πιο οδυνηρή για το λαό».

«Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει, ο μόνος πόλος σταθερότητας και δημοκρατικής ομαλότητας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση με τον Τσίπρα πρωθυπουργό» επεσήμανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Διαβάστε επίσης:

Σκληρή δήλωση Λαφαζάνη: Πάρτε πίσω τη συμφωνία

Άνω – κάτω ο ΣΥΡΙΖΑ στον απόηχο της συμφωνίας με τους εταίρους

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ