Ο Βαρουφάκης και τα… 50ευρα

Στην Αίγινα και συγκεκριμένα στο εξοχικό του βρέθηκε την επομένη της παραίτησής του από τη θέση του υπουργού Οικονομικών, ο Γιάνης Βαρουφάκης, σύμφωνα με «Τα Νέα».

Λίγο πριν πάρει το απογευματινό πλοίο, όμως, και κατά την έξοδό του από το σπίτι του ο κ. Βαρουφάκης είχε, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Τα Νέα», Γιώργο Παπαχρήστο, ένα ατύχημα. Τη στιγμή που κατέβαινε τις σκάλες, κρατώντας τις αποσκευές προσπάθησε να πάρει κάτι από την τσέπη του παντελονιού του, με αποτέλεσμα να πέσουν και να σκορπιστούν στον δρόμο, όπως υποστηρίζει ο αρθρογράφος, «ένα μάτσο 50ευρα».

Ο πρώην υπουργός, μαζί με τη συνοδεία των αστυνομικών και κάποιους περαστικούς άρχισαν να μαζεύουν τα χαρτονομίσματα, τα οποία πήρε ο κ. Βαρουφάκης κι αναχώρησε για το λιμάνι του Πειραιά.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα, μία ηλικιωμένη που παρακολουθούσε το συμβάν είπε στον κ. Βαρουφάκη: «Α, γι αυτό, υπουργέ μου, λες ότι δεν ταιριάζει σε σένα να στήνεσαι στα ΑΤΜ; Έχεις κάνει τα κουμάντα σου, ε;».

Μερικές ώρες αργότερα, κι αφού είχε μεταβεί στο νησί, ο Γιάνης Βαρουφάκης χαλαρός και χαμογελαστός γευμάτισε με τη σύζυγό του και φίλους σε ταβέρνα στο λιμάνι της Αίγινας. Ενώ λίγο αργότερα, στην παρέα προστέθηκαν και ο Θοδωρής Αθερίδης με την Σμαράγδα Καρύδη, οι οποίοι δειπνούσαν σε διπλανό τραπέζι, με τη συζήτηση να εξελίσσεται σε ήπιο κλίμα.

Πηγή: Τα Νέα  

 

Διαβάστε επίσης:

Ο προβληματισμένος Βαρουφάκης με το έγγραφο και το κινητό ανά χείρας – ΦΩΤΟ

Aποθέωση Βαρουφάκη στο Ηρώδειο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ