Γεωργιάδης: Θέλετε να μας κάνετε Συρία – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την χθεσινή Σύνοδο Κορυφής και την ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Θέλετε να μας κάνετε Συρία και σας χειροκροτεί η Λεπέν και δεν ντρέπεστε. Αποθεώνει τον Τσίπρα σε διαδοχικές δηλώσεις. Σας αρέσει; Συμφωνείτε;», ανέφερε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν διανοούμαι καν να πιστέψω ότι ο κ. Πρωθυπουργός δεν θα καταφέρει να κλείσει συμφωνία μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Αυτή την εβδομάδα ο κ. Πρωθυπουργός υποχρεούται να έρθει με συμφωνία. Δεν έχει εντολή από κανέναν – και σίγουρα όχι από τον ελληνικό λαό – για να συμβούν αυτά για τα οποία προειδοποιηθήκαμε χθες από το σύνολο των ευρωπαίων ηγετών», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε:

«Κακώς ο κ. Πρωθυπουργός πήγε σήμερα στο Στρασβούργο και έκανε μία ομιλία η οποία είναι σημείο των καιρών. Έλαβε την σθεναρή, την θερμή επιδοκιμασία της Λεπέν και του Φάρατζ. Ο πρώτος Έλληνας Πρωθυπουργός της αριστεράς καταχειροκροτείται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από την Λεπέν και από τον Φάρατζ. Κάτι δεν κάνατε καλά για να σας χειροκροτεί η κυρία Λεπέν».

«Είχατε από την αρχή κρυφή ατζέντα στην πραγματικότητα η δήθεν διάσταση μεταξύ του κ. Λαφαζάνη και του κ. Τσίπρα δεν ήταν παρά ένα οργανωμένο θέατρο. Ο κ. Λαφαζάνης για να μαζεύει την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας με το γλυκό του χαμόγελο και τη λάμψη του να μπορεί να παίρνει εύκολα ψήφους από τον υπόλοιπο αστικό χώρο για να δημιουργείται μία πλειοψηφία που αρχικός της στόχος είναι να μας βγάλει από την Ευρωπαϊκή Ένωση», υπογράμμισε ο κ. Γεωργιάδης.

 

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Δεν έχω κανένα κρυφό σχέδιο… μιλάω με ανοιχτά χαρτιά – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ