Το επεισόδιο Θεοχάρη- Φωτίου στη Βουλή για την αναφορά στη δραχμή – ΒΙΝΤΕΟ

Την παραίτηση των υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης και την αντικατάστασή τους από υπηρεσιακούς, ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής.

Χαρακτήρισε πραξικοπηματικό το ψηφοδέλτιο για το δημοψήφισμα, το οποίο, όπως είπε, έχει πρώτο το “όχι” και υποστήριξε ότι «στο Μέγαρο Μαξίμου Ομάδα Εργασίας με στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους δουλεύει το σχέδιο της επόμενης μέρας προς τη δραχμή. Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πληρωθούν με χαρτάκια. Οι αγρότες με το “όχι” δεν θα δουν επιδότηση».

«Η σημερινή δήλωση του κ. Θεοχάρη, εκτός από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας, πόσο μάλλον όταν είναι εκπρόσωπος ενός κόμματος το οποίο ευαγγελίζεται την “ευθύνη”. Ντροπή και τίποτα άλλο», είναι το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελλαρίδη αναφορικά με όσα είπε ο βουλευτής του Ποταμιού.

«Σε περιόδους προεκλογικές, ψευδείς ειδήσεις, οι οποίες μάλιστα εγγράφονται μέσα εις τα πρακτικά της Βουλής επιφέρουν ίσως και εισαγγελικές διώξεις», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, στη Βουλή αναφορικά με τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη περί σχεδίου τυπώματος δραχμής.

Δείτε επίσης:

Δείτε επίσης:

Επιμένει ο Θεοχάρης: Το γενικό λογιστήριο του κράτους ετοιμάζεται για επιστροφή στη δραχμή – ΒΙΝΤΕΟ

Φωτίου: Οι δηλώσεις Θεοχάρη ίσως επιφέρουν εισαγγελικές διώξεις – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ