Το “Συμβόλαιο” του Καμμένου

Συμβόλαιο τιμής για την σωτηρία της πατρίδας από την κατάσταση που θέλει να επιβάλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων υπέγραψαν σήμερα Τρίτη 10 Απριλίου 2012 ο πρόεδρος του κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες Πάνος Καμμένος και εκπρόσωποι 11 πολιτικών φορέων, συλλογικοτήτων και κινημάτων που συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα του ελληνικού λαού στην πλατεία Συντάγματος και σε όλη την Ελλάδα κατά του Μνημονίου.

Πρωταρχική δέσμευση όλων των πλευρών είναι ότι δεν θα υπάρξει καμιά συνεργασία με κανένα κόμμα,φορέα ή πρόσωπο που έχει ταχθεί υπέρ του μνημονίου.

Ο Πάνος Καμμένος και οι εκπρόσωποι των φορέων συζήτησαν με βάση τις  πολιτικοοικονομικές συνθήκες και τους κινδύνους στους οποίους έχει περιέλθει η Πατρίδα από την μνημονιακή πολιτική.

Μετά από απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής,ο Πάνος Καμμένος δεσμεύτηκε προσωπικά για την τήρηση των όρων του συμβολαίου τιμής, και καλεί όλα τα αντιμνημονιακά δημοκρατικά κόμματα,φορείς και ενώσεις για ενότητα και σύμπραξη.

Στο συμβόλαιο τιμής τονίζεται ότι “ο κοινός σκοπός είναι να ενωθούν όλες οι Πατριωτικές Αντιμνημονιακές Αντιστασιακές δυνάμεις που αγωνίζονται για την Σωτηρία της Πατρίδας μας,με αίσθημα ευθύνης και αγάπης γι’ αυτήν,προτάσσοντας όλα όσα μας ενώνουν, ώστε με την συμπαράταξη, μέσω των επερχόμενων εθνικών εκλογών, να έχουν τη δύναμη να επιβάλουν τις καλύτερες εθνικές λύσεις.

Προς τούτο γίνεται αποδεκτή εκατέρωθεν η Ιδρυτική Διακήρυξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ καθώς επίσης ότι ο πολιτικός φορέας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ότι δεν θα συνεργαστεί ούτε προεκλογικά, ούτε μετεκλογικά είτε εντός Βουλής είτε εκτός Βουλής, με κανένα μνημονιακό πολιτικό κόμμα ή σχηματισμό ή μεμονωμένο βουλευτή που ψήφισε τα μνημόνια ή τους εφαρμοστικούς τους νόμους ή έχει θέσεις υπέρ αυτών”.

Το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΙΜΗΣ υπογράφουν τα εξής πολιτικά κινήματα και ενώσεις:

Σπίθα Νέας Πεντέλης,Πεντέλης,Μελισσίων (εκπρόσωπος Γιώργος Αλαϊάδης)

Σπίθα Αγώνα Ελληνικού (εκπρόσωπος Κώστας Δούκας)

Λακωνική Αγωγή (εκπρόσωπος Σωκράτης Χριστοδουλάρης)

Ομάδα Θεσσαλονίκης (εκπρόσωπος  Κώστας Σαμαράκος)

Ένωση των Ελλήνων (εκπρόσωπος Κίμωνας Μακρής)

Δίκτυο Άμεσης Δημοκρατίας Ανδριών-Δ.Α.Δ.Α (εκπρόσωπος Σταύρος Βιδάλης)

Αγανακτισμένοι-Αποφασισμένοι (υπέγραψε ως μέλος ο Μηνάς Μαλάκος)

Άμεση Δημοκρατία (Κίνημα,εκπρόσωπος Αλέξανδρος Κοντος)

Σπίθα Αποκορώνου-Χανίων (εκπρόσωπος Παντελής Καπαρουδάκης)

Σπίθα 40 Εκκλησιών Θεσσαλονίκης (εκπρόσωπος Δημήτρης Μικρόπουλος)

Λαϊκή Συνέλευση Παλαιού Φαλήρου (Εκπρόσωποι Γιώργος Σεμερτζιάν,Ιωάννα Κοκκίνου)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ