Στρατούλης: Το δημοψήφισμα θα γίνει και θα είναι ντάλα μεσημέρι – ΒΙΝΤΕΟ

“Με αγωνιστικό πνεύμα ο λαός μας θα προσπαθήσει να κερδίσει την αξιοπρέπειά του με ένα μεγάλο, πάνδημο, πλειοψηφικό όχι στο δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής που είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν όσοι προσπαθούν να εκβιάσουν από το εξωτερικό και όσοι λειτουργούν σαν πέμπτη φάλαγγα στο εσωτερικό θα γίνει. Και θα είναι ντάλα μεσημέρι και θα είναι ολόκληρη η μέρα που θα γίνει το δημοψήφισμα” είπε ο Δημήτρης Στρατούλης στη βουλή.

“Όλοι αυτοί οι κορυφαίοι παράγοντες της Ευρωζώνης που παρενέβησαν σήμερα θέλουν να ακυρώσουν τη δημοκρατία στη χώρα μας, να πνίξουν την οικονομία μας με όσα έκαναν τις προηγούμενες μέρες που δεν έδωσαν ούτε λίγες μέρες παράταση με αποτέλεσμα η ΕΚΤ να στερήσει τη ρευστότητα στις ελληνικές τράπεζες και να αναγκάσει ουσιαστικά την ελληνική κυβέρνηση να επιβάλει αυτά τα μέτρα ελέγχου των τραπεζών. Θέλουν να πνίξουν την οικονομία και να οδηγήσουν σε πτώση την κυβέρνηση, κόντρα στη θέληση του ελληνικού λαού.

Ο λαός σε αυτή την ιστορική ώρα ότι παρά τις δυσκολίες, τις παρεμβάσεις, τις απειλές και τους εκβιασμούς δεν πρόκειται να υποκύψει. Θα δείξει αντοχή, θα δείξει ευθύνη, δύναμη, βγαλμένη από την μεγάλη ιστορική του παράδοση των αγώνων και των θυσιών τους” τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Σχολιάζοντας την αποχώρηση των βουλευτών της ΝΔ από την Ολομέλεια έκανε λόγο για “καλοστημένο θέατρο” και επισήμανε: “Ήταν προσχεδιασμένο να κάνει φασαρία επί διαδικαστικού ζητήματος για να αποχωρήσει από τη βουλή. Και ο λόγος δεν είναι ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν έδωσε το λόγο στον κ. Βρούτση είναι επειδή διαφωνεί στην ουσία με το νομοσχέδιο” που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μέτρα για την ανακούφιση των ΑμεΑ και την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αποχώρησε από την Ολομέλεια η ΝΔ – Νέα κόντρα με την Κωνσταντοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ