Λοβέρδος: Η κυβέρνηση είναι το «λόμπι της δραχμής»

«Λόμπι της δραχμής» χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Ο κ. Λοβέρδος εξήγησε πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν «δύο θέματα: Να σκεφτεί κανείς ποιες είναι οι συνέπειες. Ο ένας δρόμος είναι να συνεχίσει το δρόμο της Ευρώπης και της ασφάλειας.Το όχι είναι πορεία προς τη δραχμή. Απροκάλυπτα φανερά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το λόμπι της δραχμής».

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση έχει πρόσφατη λαϊκή εντολή και σημείωσε: «Δεν έχει νόημα τώρα το δημοψήφισμα και να θες να επιβεβαιώσεις τη λαϊκή εντολή. Το όχι δεν θα αλλάξει τη στάση των εταίρων. Δεν συγχωρείται άγνοια σε κανένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλουν λαϊκή έμμεση νομιμοποίηση για να πάνε τη χώρα στη δραχμή».

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε παράλληλα ότι «το δημοψήφισμα είναι μέσο δημοκρατίας προφανώς. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να δει το βασικό σκέλος του δημοψηφίσματος. Να δει αν υποκλέπτεται η απάντηση. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει ευθύνη. Αν υπογράψει έχουμε μπροστά μας μία κρίσιμη εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης:

Βαλαβάνη: Ο ELA μπορεί να συνεχιστεί ακόμα και αν δεν είμαστε σε πρόγραμμα- ΒΙΝΤΕΟ

Δένδιας: Το ερώτημα που θέτει ο Τσίπρας είναι Ευρώπη ή δραχμή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ