Επίθεση Θεοδωράκη στο Iskra: Οι οπαδοί της δραχμής, πιέζουν διαρκώς…

«Οι οπαδοί της δραχμής, πιέζουν διαρκώς μέσα από την “Iskra” τον Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα εκτός της ευρωζώνης και της Ε.Ε. προκειμένου να υλοποιήσουν τις νεανικές σταλινικές φαντασιώσεις τους», αναφέρει το Ποτάμι σε ανακοίνωση που εξέδωσε.  

«Πρόκειται, όπως έγραψαν πρόσφατα οι σύντροφοί τους της “Εποχής”, για το σύνδρομο “επαναστατικής” μεγαλομανίας που έχει καταλάβει τα κομματικά εκείνα στελέχη, τα οποία πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του βίου τους στρογγυλοκαθισμένα στα γραφεία της Κουμουνδούρου, στα βουλευτικά έδρανα και τώρα σε υπουργικούς θώκους», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Είναι απολύτως φυσιολογικό όλοι αυτοί να ενοχλούνται από τις πρωτοβουλίες του Σταύρου Θεοδωράκη για την ενίσχυση της διαπραγματευτικής θέσης της χώρας και την παραμονή στο ευρώ. Με τις ιδεοληψίες τους είναι εκείνοι που λειτουργούν ως Πέμπτη Φάλαγγα και ταυτίζονται απόλυτα με τις ακραίες φωνές στην Ευρώπη που κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να οδηγήσουν τη χώρα εκτός της ευρωζώνης. Το λόμπι της δραχμής στο εσωτερικό και το εξωτερικό, θεωρεί ότι δίνει τη μάχη της ζωής του. Αυτή τη μάχη θα τη χάσει γιατί έχει απέναντί του την πλειοψηφία των Ελλήνων», καταλήγει η ανακοίνωση από το Ποτάμι.

 

Διαβάστε επίσης:

Επιστολή Στουρνάρα σε Κωνσταντοπούλου: Δεν μπορώ να έρθω τώρα στη Βουλή

ΝΔ: Καλό είναι τέτοιες ώρες να προσέχουν περισσότερο τα λόγια τους στον ΣΥΡΙΖΑ

Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ή θα αλλάξει ή θα ηττηθεί

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ