Ζουράρις: Θα αποφασίσω αν θα ψηφίσω

«Θα αποφασίσω αν θα ψηφίσω όταν δω τις τελικές προτάσεις των χρηματοσυμμοριτών», δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Κώστας Ζουράρις, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή σχετικά με τη συμφωνία και τα μέτρα που πρότεινε η ελληνική κυβέρνηση.

Ο Κώστας Ζουράρις μιλώντας στους Βασίλη Χιώτη, Νότη Παπαδόπουλο και Γιώργο Παπαχρήστο και το Βήμα FM για τη συμφωνία και τα μέτρα δήλωσε:

«Υπάρχει ακόμη μια διχοστασία. Μερικοί λένε να μην ψηφίσουν, μερικοί να ψηφίσουν, αλλά είπαν ότι θα υπάρξει μια ομόφωνη τελικώς συγκατάνευσης στο ναι ή όχι. Περιμένουν βέβαια, όπως όλοι μας, το χαρτί των χρηματοσυμμοριτών από τις Βρυξέλλες. Πρέπει να έρθει και το χαρτί των άλλων με τις προσωρινώς τελειωτικές τους αποφάσεις και τότε εγώ θα αποφασίσω. 

Όχι (δεν την έχω δει) όλη (τη συμφωνία). Την έχω διατρέξει. Αλλά μάς δώσανε συνόψεις με τα στοιχεία και διάβασα τις συνόψεις και είδα ότι υπάρχει η γνωστή επιβάρυνση. Αλλά τουλάχιστον για πρώτη φορά υπάρχει κατά αναλογία επιβάρυνση».

Στην ερώτηση για το αν είναι υπέρ της δραχμής ή του ευρώ, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Ζουράρις, δήλωσε: «Είμαι υπέρ και των δύο, αναλόγως με τις συνθήκες. Διότι και η δραχμή μπορεί να αποδειχτεί ότι θα είναι μία λύση, εάν μάς επιβάλλουν οι χρηματοσυμμορίτες πιστωτικό γεγονός, το οποίο σταδιακώς μπορεί να οδηγήσει εκεί».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Ζουράρις: Ο Γιούνκερ είναι ληστοσυμμορίτης- ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ