Με τον Σουλτς συναντήθηκε η Γεννηματά – ΦΩΤΟ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς είχε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

«Ο ελληνικός λαός επιθυμεί μια ολοκληρωμένη συμφωνία που θα εξασφαλίζει την ισότιμη συμμετοχή της χώρας μας στην ευρωζώνη.  Σε αυτή την ευθύνη δεν ανταποκρίθηκε η κυβέρνηση», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά μετά τη συνάντησή της με τον κ. Σουλτς και πρόσθεσε:

«Πέντε μήνες εγκλωβισμένη στα προεκλογικά ψέματα, τις εσωτερικές της αντιθέσεις και την επικοινωνιακή διαχείριση της προσαρμογής στην πραγματικότητα. Λάθη και καθυστερήσεις μεγάλωσαν το κόστος που καλείται σήμερα να πληρώσει ο ελληνικός λαός».

«Αυτή την ώρα, οι εταίροι μας καλούνται να αναγνωρίσουν τις προσπάθειες που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει από το 2012 και αφορούν και τις περαιτέρω ρυθμίσεις για το χρέος αλλά και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που τόσο πολύ έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή η Ελλάδα», υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι ώρα για την δικαίωση κανενός παρά μόνο για την δικαίωση της ελπίδας του ελληνικού λαού. Είμαστε εδώ γιατί η ελπίδα είναι στην Ευρώπη. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε για το συμφέρον της χώρας, γιατί μόνο αυτό θα κρίνει και θα καθορίσει τη στάση μας». 

 

Διαβάστε επίσης:

Βενιζέλος: Είμαστε στο μνημόνιο 2,5 και πάμε για το 3

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ