Η Θεανώ Φωτίου στην εκδήλωση αλληλεγγύης για την Ελλάδα στο Βερολίνο – ΦΩΤΟ

Περισσότεροι από 10.000 άτομα συμμετέχουν στην εκδήλωση αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και την Ελλάδα, που διοργανώνει η γερμανική Αριστερά, Die Linke, σε συνεργασία με συνδικάτα και οργανώσεις, με τα συνθήματα «Να κάνουμε την Ευρώπη διαφορετική» και «Καλωσορίσατε πρόσφυγες» στο Βερολίνο.

Embedded image permalink

Προσκεκλημένη της Αριστεράς, βρίσκεται στο Βερολίνο και συμμετέχει στη συγκέντρωση η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, η οποία απηύθυνε και χαιρετισμό στους συγκεντρωθέντες.

Embedded image permalink

Η πορεία ξεκίνησε το μεσημέρι από το ανατολικό Βερολίνο για να καταλήξουν στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, όπου πραγματοποιείται συναυλία. Η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα για τους Πρόσφυγες έχει αφιερωθεί φέτος και στην Ελλάδα, ενώ από σήμερα αρχίζει η «Εβδομάδα Αλληλεγγύης», στη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη Γερμανία.

Embedded image permalink

Από την πλευρά της κυβέρνησης, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Μίχαελ Ροτ, με μήνυμά του στο «Twitter», δήλωσε ότι όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης «πρέπει να δείξουν περισσότερη αλληλεγγύη, ανθρωπιά και υπευθυνότητα προς τους πρόσφυγες».

Embedded image permalink

Embedded image permalink

Πηγή φωτο: Twitter

 

Διαβάστε επίσης:

Διαδήλωσης αλληλεγγύης για την Ελλάδα στο Παρίσι – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Διαδήλωση κατά της λιτότητας στην Ιταλία – ΦΩΤΟ

Συγκινητικό μήνυμα στήριξης στην Ελλάδα από τους Ιρλανδούς – ΦΩΤΟ

Διαδήλωση υπέρ της Ελλάδας στο Βερολίνο – ΦΩΤΟ

Διαδήλωση κατά της λιτότητας στο Λονδίνο – ΦΩΤΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ