Πρωινή κόντρα Μακρή – Μάρκου: “Είστε το καρφί της Βουλής” – BINTEO

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Ραχήλ Μακρή και της Κατερίνας Μάρκου, με την βουλευτή του Ποταμιού να χαρακτηρίζει την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «καρφί της Βουλής».

Η κόντρα ξεκίνησε όταν η κυρία Μάρκου ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ότι είναι «παιδί του ιδιωτικού τομέα» λέγοντας στην Ραχήλ Μακρή ότι «δεν είμαι σαν εσάς να δουλεύω στο δημόσιο».

«Μην μας δουλεύετε. Εσείς ήσασταν στη ΔΗΜΑΡ επί τρικομματικής  κυβέρνησης και ψηφίσατε τα πάντα, ότι μνημονιακή διάταξη έχει περάσει. Λέγατε ‘ναι’ σε όλα, σε όλες τις μνημονιακές διατάξεις που πέρασε η τρικομματική. Δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε», απάντησε η Ραχήλ Μακρή και η Κατερίνα Μάρκου είπε:

«Δεν τις ψήφισα, λέτε ψέματα. Είναι πολύ εύκολο να λαϊκίζετε γιατί μόνο αυτό ξέρετε να κάνετε. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι γιατί παρεκτρέπεστε».

Στη συνέχεια η βουλευτής του Ποταμιού σημείωσε ότι δεν έχει ψηφίσει την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων στον ιδιωτικό τομέα. «Είναι απίστευτη λάσπη» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε απευθυνόμενη στην Ραχήλ Μακρή:

«Εγώ είμαι παιδί του ιδιωτικού τομέα και συνεχίζω να εργάζομαι».

«Το έχετε δηλώσει στη Βουλή;» τη ρώτησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και η Κατερίνα Μάρκου απάντησε: «Φυσικά, άλλωστε είστε το καρφί της Βουλής και είμαι σίγουρη ότι θα το κάνετε».

 

Δείτε τα βίντεο απο τον ΣΚΑΪ

 

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Μάρδας για τη ρευστότητα στις τράπεζες από Δευτέρα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ