Σαμαράς: Σε μερικές εβδομάδες θα φθάσουμε στο “ποτέ πια ξανά Αριστερά” – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς, από τα Τρίκαλα, με αφορμή τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές και τη καθυστέρηση της συμφωνίας.

Ο κ. Σαμαράς, επισήμανε ότι η πρόταση που διαπραγματεύεται τώρα η κυβέρνηση, προβλέπει τρεις φορές περισσότερα μέτρα λιτότητας από ότι το email Χαρδούβελη, ενώ την κατηγόρησε ότι οδηγεί τη χώρα στο διασυρμό.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πρόσθεσε ότι τα μέτρα αυτά που προτείνουν τώρα οι δανειστές, η κυβέρνηση του τα είχε αρνηθεί και τα είχε αποφύγει καθώς είχε καταφέρει να πιάσει τους στόχους της και πρόσθεσε ότι στις μέρες του δεν υπήρχε φόβος και αγωνία για το αν θα πληρωθούν συντάξεις και μισθοί στο τέλος του μήνα.

Ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, να αποφύγει την ρήξη με την Ευρώπη γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν ένα ολέθριο λάθος, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε «παίζουν τη χώρα στα ζάρια».

Παράλληλα, επανέλαβε ότι ο ίδιος πρότεινε στην σημερινή κυβέρνηση, να υπάρξει εθνική συνεννόηση, χωρίς ωστόσο να πάρει καμία απάντηση καθώς όπως σημείωσε δεν αλλάζουν πολιτική γιατί φτιάχνουν το δικό τους κομματικό κράτος.

Ο κ. Σαμαράς, κατέληξε λέγοντας: «Χρειάστηκαν μόνο πέντε μήνες από το “πρώτη φορά Αριστερά” να φτάσουμε στο “Αριστερά του τίποτα” και θα χρειαστούν μόνο μερικές ημέρες ή μερικές εβδομάδες για να φθάσουμε στο “ποτέ πια ξανά Αριστερά”».

 

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

 

Διαβάστε επίσης:

Σαμαράς: Η Κωνσταντοπούλου είναι τύραννος – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ