Λοβέρδος εναντίον Κωνσταντοπούλου για το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο – ΒΙΝΤΕΟ

Στο επεισόδιο ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της Προκαταρκτικής Έκθεσης της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, αναφέρθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος στη Βουλή.

“Είναι αποκρουστικό να βλέπουμε στην τηλεόραση την κυρία Πρόεδρο της Βουλής να επιτίθεται στον μαθητή μου και δημοσιογράφο, που μου έχει επιτεθεί όταν ήμουν υπουργός Εργασίας, στον Γιάννη Καντέλη” σημείωσε ο ο κοινοβουλευτικός εκρόσωπος του ΠΑΣΟΚ

“Να του λέει ότι εκτελεί αποστολή. Να του λέει όσα του έλεγε επειδή της έκανε μια ερώτηση” συνέχισε  τονίζοντας ότι “οι πολιτικοί πρέπει να ακούν την κριτική και να την αποδέχονται”.

“Δεν είναι δυνατόν να λέει σ’ έναν εργαζόμενο αυτά που του είπε χθες. Το θέαμά της είναι αποκρουστικό κι εξηγεί γιατί αυτή, η Πρόεδρος της Βουλής η κ. Κωνσταντοπούλου όπως και ο υπουργός Παιδείας ο κ. Μπαλτάς είναι τα πιο δυσάρεστα πρόσωπα για την ελληνική κοινωνία, για τον ελληνικό λαό όταν οι πολίτες δημοσκοπούνται” ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης

Το επεισόδιο ανάμεσα στην Κωνσταντοπούλου και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ