Βίτσας: Δεν ξέρω τι πάει να πει ρήξη…

«Εγώ δεν ξέρω τι πάει να πει ρήξη» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Real FM 97,8 και στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, αναφερόμενος στην πορεία της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, αλλά και στο ενδεχόμενο ενός Grexit.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα αν στο μυαλό του υπάρχει και το ενδεχόμενο ρήξης ο Δημήτρης Βίτσας απάντησε: «Εγώ δεν ξέρω τι πάει να πει ρήξη. Εγώ είμαι με τον Γλέζο σε αυτό, το είπε πολύ καλά ότι δεν θέλουμε ούτε ρήξη ούτε υποταγή και θέλουμε μία δημοκρατική Ευρώπη και μια Ευρώπη της συνοχής και της οικονομικής και της πολιτικής».

Σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του επικεφαλής διαπραγματευτή Ευκλείδη Τσακαλώτου στο BBC στις οποίες γίνεται λόγος για δημοψήφισμα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Συμφωνώ με τον Ευκλείδη στο μεγαλύτερο κομμάτι και δουλεύουμε -και ο Ευκλείδης πρώτος από όλους μαζί με τους Αλέξη Τσίπρα, Γιάνη Βαρουφάκη, Γιάννη Δραγασάκη κ.λπ να μην λέμε όλο το υπουργικό συμβούλιο- για να βρεθεί λύση».

Στην επισήμανση ότι αφού εκτός από τον κ. Τσακαλώτο στο Grexit σήμερα αναφέρθηκε και ο κ. Στρατούλης, γιατί η κυβέρνηση ενοχλήθηκε από τη χθεσινή δήλωση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα ο κ. Βίτσας ανέφερε:

«Αυτό που μας πείραξε από τον κ. Στουρνάρα, το μας πείραξε βάλτε το σε πολλά εισαγωγικά, είναι η υπέρβαση του θεσμικού του ρόλου. Ας μην ανακατεύουμε τον θεσμό του κεντρικού τραπεζίτη με τον θεσμό του πολιτικού».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ