Κουίκ: Δεν βλέπω “λευκό καπνό” στο Eurogroup

«Δεν βλέπω ότι σήμερα θα βγει ο λεγόμενος “λευκός καπνός” από το Eurogroup» τόνισε μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM 97,8 ο υφυπουργός Επικρατείας.

Ο Τέρενς Κουίκ, συγκεκριμένα ανέφερε:

«Δεν βλέπω ότι σήμερα θα βγει ο λεγόμενος “λευκός καπνός” από το Eurogroup, αλλά ότι θα γίνει σε ένα κλίμα συγκαταβατικό -δεν θα πω θετικό- είναι γεγονός, διότι χθες είχαμε το πολύ σημαντικό τηλεφώνημα Γιούνκερ – Τσίπρα, όπου υπήρξαν μερικές διευκρινίσεις από πλευράς του κ. Γιούνκερ, ένα τηλεφώνημα που το ήθελαν και οι δύο πλευρές.

Και μάλιστα, υπήρχε μια δήλωση του κ. Γιούνκερ -αν την κατάλαβα και την αποδίδω σωστά- ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να έχουμε καλές εξελίξεις», σημείωσε, για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, έστειλε επιστολή προς το ΔΝΤ, ζητώντας τα ονόματα των δημοσιογράφων με αφορμή το θέμα που έχει ανακύψει έπειτα από τα όσα είπε ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτης Ρουμελιώτης στη Βουλή.

«Είναι υποχρεωμένοι να δώσουν μια απάντηση. Είτε δεν έχουν κάνει τέτοιες εκπαιδεύσεις ή ότι δεν μπορούν να δώσουν τα ονόματα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ