Βούτσης: Είμαστε έτοιμοι για όλα – ΒΙΝΤΕΟ

Στη συγκέντρωση συμπαράστασης προς την κυβέρνηση και ενάντια στη λιτότητα έδωσε το «παρών» ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που βρισκόμαστε στην πλατεία χωρίς κάγκελα γύρω γύρω, με ανθρώπους οι οποίοι προσπαθούν να βοηθήσουν ώστε αυτή η διαπραγμάτευση να αποβεί υπέρ του λαού», ανέφερε ο Νίκος Βούτσης, μιλώντας στο MEGA.

Ερωτηθείς για την πορεία των διαπραγματεύσεων ο υπουργός υπογράμμισε ότι «εργαζόμαστε για μία έντιμη συμφωνία, όσο δύσκολη και αν είναι, που θα είναι βιώσιμη και θα δίνει προοπτική στη χώρα και στο λαό» και πρόσθεσε:

«Είμαστε έτοιμοι για όλα, όπως θα έπρεπε κιόλας».

Αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, ο κ. Βούτσης σημείωσε: «Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας οτιδήποτε ισχυρίζεται οποιοσδήποτε, πόσο μάλλον και ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος. Από εκεί και πέρα, και ο ίδιος κρίνεται. Εμείς τα μελετάμε όλα».

Ο υπουργός απέφυγε ωστόσο να σχολιάσει τις δηλώσεις της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου για τον κ. Στουρνάρα και τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω επ’ αυτού του ζητήματος να κάνω κανένα σχόλιο. Δεν ήμουν παρών. Είναι προφανές ότι η Πρόεδρος της Βουλής πήρε την ευθύνη και την πρωτοβουλία να τοποθετηθεί δημόσια, όπως και το έκανε. Το σέβομαι».

 

Δείτε το βίντεο από το MEGA

 

Διαβάστε επίσης:

Τι είπε ο Βαρουφάκης για τον Στουρνάρα – ΒΙΝΤΕΟ

Παππάς για Στουρνάρα: Να περιοριστεί στις αρμοδιότητές του

Η Ραχήλ Μακρή καταθέτει μήνυση εναντίον του Στουρνάρα

Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στον Στουρνάρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ