Το Ποτάμι: Νέο παραληρηματικό σόου της Κωνσταντοπούλου

Για «νέο παραληρηματικό show της Ζωής Κωνσταντοπούλου» κάνει λόγο το Ποτάμι σημειώνοντας ότι «ο κ.Τσίπρας θα έπρεπε να βρει το θάρρος να υποδείξει στους «δικούς του ανθρώπους» ότι η χώρα έχει ανάγκη από συμμάχους και εθνική συνεννόηση».

«Η χωρίς προηγούμενο ενέργεια να επιστρέψει ως απαράδεκτη την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας και η πρωτοφανής επίθεση κατά του Διοικητή της  είναι τα νέα κατορθώματα της κυρίας Κωνσταντοπούλου. Στο ενδιάμεσο η Πρόεδρος της Βουλής πρόλαβε να επιτεθεί προσωπικά κατά του Ζ.Κ.Γιούνκερ και των ευρωπαίων ηγετών που συναντά ο κ.Τσίπρας, ο οποίος παρακολούθησε μάλιστα το νέο παραληρηματικό show της κυρίας Κωνσταντοπούλου», αναφέρει το Ποτάμι και τονίζει:

«Το παιχνίδι της εξεύρεσης «εσωτερικών εχθρών» και «διεθνών συνωμοσιών» είναι το αγαπημένο σπορ στελεχών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι οποίοι αντιγράφουν πρακτικές του σκοτεινού παρελθόντος. Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, ο κ.Τσίπρας θα έπρεπε να βρει το θάρρος να υποδείξει στους «δικούς του ανθρώπους» ότι η χώρα έχει ανάγκη από συμμάχους και εθνική συνεννόηση».

«Οι προειδοποιήσεις πάντως του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για το ενδεχόμενο να βρεθεί η χώρα εκτός του ευρώ είναι πολύ σοβαρές για να χαθούν στον ορυμαγδό ενός καυγά, από αυτούς που καθημερινά στήνει η κυρία Κωνσταντοπούλου και η κυβέρνηση πρέπει να προσπαθήσει να δει το δάσος και όχι το δέντρο ή μάλλον το δάκτυλο της κυρίας Κωνσταντοπούλου» καταλήγει το Ποτάμι.

 

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας οφείλει να διαχωρίσει τη θέση του από την Κωνσταντοπούλου

ΝΔ: Ως πότε θα παρατηρεί άφωνος ο Τσίπρας το παραλήρημα της Κωνσταντοπούλου;

Η Κωνσταντοπούλου επέστρεψε την έκθεση του Στουρνάρα ως «απαράδεκτη» – ΒΙΝΤΕΟ

Η απάντηση της ΤτΕ στην Κωνσταντοπούλου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ