Επίθεση του Πάγκαλου στον Βαρουφάκη με υβριστικούς χαρακτηρισμούς

Ολομέτωπη επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm.

Ο πρώην υπουργός τόνισε πως υπουργός Οικονομικών είναι πλήρως ακατάλληλος για να συζητά με τους θεσμούς ενώ τον κατηγόρησε ότι μιλά με ύφος πολιτικού αρχηγού.

«Πιστεύω ότι ο κ. Βαρουφάκης έχει φιλοδοξίες τέτοιες, θα τις ζυγίσει: από τη μια μεριά είναι το πολιτικό αρχηγιλίκι, το οποίο μπορεί να το κάνει και αργότερα κι απ’ την άλλη είναι να κοιτάξει να οικονομήσει ό, τι προκύπτει από τη φήμη την οποία έχει δημιουργήσει, με σειρά από ανακρίβειες σε σχέση με αυτά που ζητάνε οι δανειστές, τους οποίους μισεί θανασίμως και τους οποίους τόσο καιρό έγλειφε.

Πώς αισθάνεται ψυχολογικά δηλαδή, να γλείφει τόσο καιρό εκεί πού φτύνει; Είναι από τα κατακάθια πού έφερε αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο, κατακάθια της πολιτικής ζωής. Θεωρώ ότι είναι τερατώδες αυτό που λέει. Προφανώς τον καθιστά εντελώς ακατάλληλο για οποιαδήποτε επαφή με τους κοινοτικούς κι άλλους θεσμούς. Εγώ νομίζω ότι όποιος έχει στοιχειώδη αξιοπρέπεια μέσα στο Eurogroup, θα του πει: ‘Έβγα έξω ή φεύγουμε εμείς». Κι εδώ σταματάει η συζήτηση για την Ελλάδα.’».

Παράλληλα, για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ σχολίασε:

«Εάν το ΠΑΣΟΚ γίνει τέτοιου είδους κόμμα  και υπάρχει μια τέτοια προοπτική, εγώ ενδιαφέρομαι για το ΠΑΣΟΚ και θα ήθελα πολύ να ξαναστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Ήμουν πάντα υπέρ των αναπαλαιώσεων, όταν υπάρχει ένα παλιό κτίριο, είμαι υπέρ του να επισκευάζουμε το παλιό κτίριο και όχι να το χτίζουμε καινούργιο».

Διαβάστε επίσης:

Η συνάντηση Τσίπρα – Μπακογιάννη στο Μαξίμου – ΦΩΤΟ

Κεγκέρογλου σε Φίλη: Κάνατε την κότα- ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ