Βενιζέλος: Όσοι έχουν στο μυαλό το δίλημμα συμφωνία ή ρήξη, ας το βγάλουν – ΒΙΝΤΕΟ

“Θέλω να πω σ’ αυτούς που φαντασιώνονται τη ρήξη ως μια στιγμή εθνικής υπερηφάνειας και λεβεντιάς, πως τέτοια επιλογή ρήξης στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Ρήξη σημαίνει υποβάθμιση, ταπείνωση, η χώρα τίθεται σε ακραίο κίνδυνο και μετά από λίγες μέρες είναι υποχρεωμένη να προσέλθει σε συμφωνία για να χρηματοδοτηθεί με τους χειρότερους όρους. Όσοι έχουν στο μυαλό το δίλημμα συμφωνία ή ρήξη, ας το βγάλουν”, δήλωσε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος όταν ρωτήθηκε για την πορεία των διαπραγματεύσεων΄προσερχόμενος να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για την ανάδειξη του 5ου προέδρου του κόμματος.

Όπως τόνισε ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: “Η συμφωνία πρέπει να γίνει με τους καλύτερους όρους. Το χαμένο πεντάμηνο επιδεινώνει τη θέση της χώρας στη διαπραγμάτευση. Ο αναποφάσιστος πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας δεν εφαρμόζει κάποια στρατηγική διαπραγμάτευσης. Απλώς δεν μπορεί να ξεπεράσει το αθεράπευτο εσωκομματικό δίλημμά του”.

Όσον αφορά στην αποχώρησή του από τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε: “Εγώ είμαι ενεργός πολίτης”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Γεννηματά – Λοβέρδος ψηφίζουν για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – ΒΙΝΤΕΟ

Φίλης: Ότι υπογράψει η κυβέρνηση θα το υπερασπιστούμε

Κωνσταντινόπουλος: Ζητάμε εντολή για το μέλλον της παράταξης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ