Πρωτόπαπας: Χάζευαν έως τις αρχές Απριλίου – ΒΙΝΤΕΟ

“Θέλουμε να υπάρξει μια θετική συμφωνία” είπε ο Χρήστος Πρωτόπαπας, μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “στον ενικό“, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι δεν έχει κάνει αυτά που έπρεπε. 

“Χαζεύανε περίπου, μέχρι τις αρχές Απριλίου, με τον κ. Βαρουφάκη, την κα. Παναρίτη και τους λοιπούς. Από εκεί και πέρα άρχισε κάπως να σοβαρεύει η κατάσταση και να γίνεται πιο ουσιαστική η διαπραγμάτευση. Δυστυχώς, δεν έγιναν οι μεταρρυθμίσεις που έπρεπε, ήρθαμε εκ των υστέρων να μιλήσουμε για ιδιωτικοποιήσεις όταν έπρεπε να έχουμε κάνει τις σχεδόν έτοιμες ιδιωτικοποιήσεις” επισήμανε ο κ. Πρωτόπαπας.

Όπως σημείωσε ο κ. Πρωτόπαπας, το ΠΑΣΟΚ εάν η κυβέρνηση φέρει μια πλήρη και σωστή συμφωνία θα την αξιολογήσει θετικά.  Αυτό για να γίνει, υπογράμμισε, σημαίνει ότι δεν θα περιλαμβάνει υφεσιακά μέτρα, θα σέβεται τις κόκκινες γραμμές που τουλάχιστον είχε το email Χαρδούβελη, θα δίνει απάντηση στο μείζον θέμα της αναδιάρθρωσης του χρέους και θα ρυθμίζει το θέμα της χρηματοδότησης.

Ο κ. Πρωτόπαπας αναφέρθηκε και στο βιβλίο του Μιχάλη Ιγνατίου που προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Παπανδρέου, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το πρώτο μνημόνιο. “Είμαι βέβαιος ότι αν υπήρχε άλλη επιλογή θα είχε υπάρξει” ανέφερε χαρακτηριστικά. “Το μεγάλο λάθος που έγινε τότε ήταν αυτό ότι δεν ετέθη στην κρίση του ελληνικού λαού  ή δεν ετέθη με την αυξημένη πλειοψηφία των 180 στη βουλή” πρόσθεσε. 

 

Δείτε το βίντεο από το STAR

 

 

Διαβάστε επίσης

Βρούτσης σε Κατρούγκαλο: Θα έπρεπε να χτίσετε τη διαπραγμάτευση πάνω στο email Χαρδούβελη – ΒΙΝΤΕΟ

Θεοχάρης: Η πρόταση της κυβέρνησης είναι πιο υφεσιακή από αυτή των εταίρων – ΒΙΝΤΕΟ

Κατρούγκαλος: Η συμφωνία θα είναι τίμια ή δεν θα υπάρξει – ΒΙΝΤΕΟ

Η απάντηση του Ιγνατίου: Εξοχότατε κύριε Παπανδρέου…

Παπανδρέου προς Ιγνατίου: Προστίθεσαι στους ψεύτες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ