Κεφαλογιάννη: Η ΝΔ χάραξε μία στρατηγική συναίνεσης

Την χθεσινή συνεδρίαση στη Βουλή για την πορεία των διαπραγματεύσεων σχολίασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

«Είδα έναν Πρωθυπουργό ο οποίος με την παρουσία του δείχνει πόσες αντιφάσεις υπάρχουν. Τον είδαμε για πρώτη φορά συναινετικό, αυτό είναι επιθυμητό. Ήταν όμως και αμήχανος», ανέφερε η πρώην υπουργός και πρόσθεσε ότι η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα «είχε και έναν προεκλογικό χαρακτήρα».

«Δεν γίναμε σοφότεροι χθες, ούτε επί της διαδικασίας που έχει ακολουθηθεί στη διαπραγμάτευση, ούτε επί της ουσίας», υπογράμμισε.

Αναφορικά με την στάση της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι «η ΝΔ και χθες χάραξε μία στρατηγική συναίνεσης» ωστόσο ξεκαθάρισε ότι αυτό «δεν σημαίνει ότι δίνουμε λευκή επιταγή».

«Βρισκόμαστε σε πολύ οριακή κατάσταση και κανείς, ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη δεν θα πρέπει να αισθάνεται χαρούμενος. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από συναινέσεις, όμως την πρωτοβουλία την έχει η κυβέρνηση», επεσήμανε η Όλγα Κεφαλογιάννη. 

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Διαβάστε επίσης:

Ποια φράση από την ομιλία του tweetαρε ο Πρωθυπουργός

Τσίπρας: Η ρεαλιστική και συνεπής στάση μας θα δικαιωθεί – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ