Καμμένος: Τελείωσαν τα μνημόνια και η λιτότητα – ΒΙΝΤΕΟ

«Ήρθε η ώρα της πρότασης της κυβέρνησης. Εμείς στηρίζουμε την κυβέρνηση αυτή μέχρι να επιτελεστεί η λαϊκή εντολή που έδωσε ο ελληνικός λαός. Δεν θα φύγουμε ούτε ένα σίγμα από τα όρια που έθεσε», ανέφερε ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του στη Βουλή.

«Η συμφωνία θα έχει μια εθνική γραμμή που θα λέει τέλος στην εξαθλίωση του λαού, στη λιτότητα για να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας. Δεν θα φύγουμε ούτε ένα σίγμα από αυτά τα όρια», πρόσθεσε.

«Αυτή είναι μια κυβέρνηση που διαπραγματεύτηκε και έφερε μια συμφωνία 47 σελίδων, ένα κείμενο στο οποίο δεν αναφέρεται ότι θα φέρει άλλο μνημόνιο. Τελείωσαν τα μνημόνια. Η πρόταση της σημερινής κυβέρνησης είναι η απελευθέρωση της χώρας», υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος και συνέχισε:

«Τον Ιανουάριο ο ελληνικός λαός αποφάσισε να αλλάξει την εικόνα των τελευταίων πέντε ετών. Η εντολή ήταν σαφής: μια κυβέρνηση που δεν θα λαμβάνει εντολές, αλλά θα διαλέγεται με τους δανειστές της και, επιπλέον, δεν θα υλοποιεί νομοσχέδια που έρχονται έτοιμα και σε άλλη γλώσσα».

Αντίθετα, όπως σημείωσε, οι ηγέτες των κομμάτων που άνηκαν στη συμπολίτευση αμφισβητούνται από τα ίδια τους τα κόμματα. Για το διάστημα πριν τις εκλογές, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δέχτηκαν πόλεμο από παντού, αλλά κράτησαν και ενώθηκαν και με άλλες πλευρές για έναν κύριο στόχο: αυτόν της επανάκτησης της εθνικής κυριαρχίας. Και στο πλαίσιο αυτού του στόχου, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στήριξαν και στηρίζουν την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Καμμένος έκανε μια σύγκριση των προτάσεων των Θεσμών και αυτών της κυβέρνησης και τόνισε «δεν θα φύγουμε από τα όρια της πρότασης της κυβέρνησης. Η συμφωνία θα έχει μια εθνική γραμμή που θα λέει τέλος στην εξαθλίωση του λαού, στη λιτότητα για να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας. Δεν θα φύγουμε από αυτά τα όρια». Όπως είπε «δεν δεχόμαστε εντολές» και υποστήριξε ότι «την πρότασή μας στηρίζουν οι πιο πολλοί διεθνείς αναλυτές», για να συμπληρώσει ότι «τέλειωσαν τα μνημόνια και η λιτότητα για αυτήν τη χώρα».

Απευθυνόμενος στο ΚΚΕ, ο κ. Καμμένος είπε ότι «δεν υπάρχει θέμα δημιουργίας νέας βάσης. Θα φύγει η αεροπορική δραστηριότητα από τη Σούδα και θα πάει στην Κάρπαθο».

 

Διαβάστε επίσης:

Τα χαμόγελα του Τσίπρα με τον Ξυδάκη και τον Δρίτσα – ΦΩΤΟ

Σαμαράς προς Τσίπρα: Μην γίνετε ο μοιραίος άνθρωπος της Ελλάδος – ΒΙΝΤΕΟ

Κουτσούμπας: Επώδυνη για τον λαό η συμφωνία

Τσίπρας: Κακιά στιγμή για την Ευρώπη η πρόταση των Θεσμών – ΒΙΝΤΕΟ

Θεοδωράκης: Περιμέναμε μεγαλύτερη ειλικρίνεια από τον Πρωθυπουργό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ