Κάλεσμα της Γεννηματά ενόψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ

Παρούσα στις εσωκομματικές διαδικασίες δηλώνει η Φώτη Γεννηματά, απευθύνοντας κάλεσμα στα μέλη και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.  

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή της:

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαίο να διατυπώσουμε  μία εναλλακτική προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης. Ένα νέο σχέδιο για την αναγέννηση της πατρίδας μας. Η ανάγκη αυτή μπορεί να υπηρετηθεί μόνο μέσα από μια αναγεννημένη δημοκρατική παράταξη, η οποία θα υπηρετεί με συνέπεια σταθερές και διαχρονικές αξίες, μέσα από νέες και καινοτόμες πολιτικές επιλογές.

Φιλοδοξούμε να εκφράσουμε την Πατριωτική Προοδευτική Αριστερά, θέλουμε να συγκροτήσουμε μία πλατιά πολιτική  και κοινωνική συμμαχία που θα ξεκινά από την ανανεωτική αριστερά και θα φτάνει μέχρι και το προοδευτικό κέντρο. Μία νέα πλειοψηφική συσπείρωση, που θα δώσει λύσεις στα αδιέξοδα που δημιουργεί ο νέος λαϊκισμός.

Στις 5-6-7 Ιουνίου, το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, είναι μονόδρομος να είναι ένα συνέδριο με τον χαρακτήρα που του προσέδωσε ο Πρόεδρος που έχει την πρωτοβουλία και την ευθύνη προκήρυξης του. Να είναι δηλαδή ένα αμιγώς, πολιτικό και προγραμματικό Συνέδριο που θα δώσει τη εντολή μετεξέλιξης του ΠΑΣΟΚ, στην επόμενη ηγεσία που έχουμε συλλογικά και ομόφωνα αποφασίσει ότι θα γίνει από τη βάση στις 14 Ιουνίου.

Οι αδυναμίες που αναδείχθηκαν κατά τη διαδικασία της συγκρότησής του  δεν επιτρέπουν και δεν νομιμοποιούν τίποτα περισσότερο. Θέλω να πιστεύω ότι κανείς, δεν βλέπει αυτό το Συνέδριο ως ευκαιρία για να  δώσει την χαριστική βολή στο ήδη διασπασμένο, εκλογικά συντετριμμένο και δημοσκοπικά περαιτέρω μειούμενο ΠΑΣΟΚ.  Όποιοι  επιχειρήσουν να το διαπράξουν αλλά και όσοι το ανεχθούν, θα αναλάβουν όλη την ευθύνη.

Φίλες και φίλοι,

Σας καλώ μαζί να δώσουμε με τη συμμετοχή μας, στις διαδικασίες, τόσο στις 24 Μαΐου όσο και στις 14 Ιουνίου, έναν αγώνα αλλαγής και ανατροπής.

Σας καλώ ΜΑΖΙ, να διασφαλίσουμε ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. Μαζί να υπερασπιστούμε τις ΚΑΘΑΡΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΕΣ. Μαζί να θεμελιώσουμε τις νέες ΚΑΘΑΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, της Παράταξης,

Μαζί με το  Λαό.

Ξανά δυνατοί, ξανά περήφανοι

Μπορούμε!

 

Διαβάστε επίσης

Βενιζέλος: Ο Τσίπρας να παραδεχτεί ότι παραπλανήθηκε ο ελληνικός λαός

Ο Λαλιώτης με ντύσιμο…Βαρουφάκη – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ