Επίθεση της Κωνσταντοπούλου στα ΜΜΕ – ΒΙΝΤΕΟ

Τα ΜΜΕ κατηγόρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνοντας λόγος για παραπληροφόρηση, όταν οι δημοσιογράφοι της ζήτησαν να κάνει μια δήλωση για το περιστατικό με τον αξιωματικό της αστυνομίας έξω από τη Βουλή.

Η Πρόεδρος της Βουλής, η οποία βρέθηκε σε εκδήλωση του Συνηγόρου του Πολίτη, δέχτηκε τελικά να κάνει δήλωση αναφέροντας χαρακτηριστικά: 

«Ζήτησα να αποκατασταθεί η εικόνα του κοινοβουλίου που δεν είναι ένα κοινοβούλιο εχθρικό προς τους πολίτες ακόμα και όταν οι πολίτες διαμαρτύρονται. Θα περίμενα λοιπόν αυτά τα θέματα να είναι που αναδεικνύονται, τα δίκαια αιτήματα, οι προσπάθειες των αρμοδίων υπουργών να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση που δημιούργησαν τα μνημόνια και όχι να αποπροσανατολίζεται η συζήτηση και όχι να δημιουργούνται εντυπώσεις με μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία παραπληροφόρησης την οποία οργανώνουν εκείνα τα ΜΜΕ τα οποία εχουν επωφεληθεί και έχουν οργιωδώς στην πραγματικότητα ωφεληθεί από μια χαριστική πολιτική των μνημονιακών περιόδων. Διότι την ώρα που δεν είχαν οι καρκινοπαθείς φάρμακα, την ώρα που δεν υπήρχαν φάρμακα στα νοσοκομεία κάποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν πλήρωναν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις».

Τέλος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου προκάλεσε να παιχτεί όλο το απόσπασμα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Διαβάστε επίσης

Τι λέει ο αστυνομικός που δέχτηκε τις παρατηρήσεις της Κωνσταντοπούλου

Οργισμένη αντίδραση των αστυνομικών της Αθήνας για την Κωνσταντοπούλου

Η επίπληξη της Κωνσταντοπούλου στα ΜΑΤ – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ