Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Δεν έχω λόγο να μην του έχω εμπιστοσύνη

Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξέφρασε την αμέριστη εμπιστοσύνη της στις ενέργειες του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είπε χαρακτηριστικά: «Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της διαπραγμάτευσης. Δεν έχω κανέναν λόγο να μην έχω εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό» και συνέχισε κάνοντας αναφορά σε προσπάθειες υπονόμευσης της διαπραγματευτικής θέσης της χώρας: «Οι προσπάθειες που γίνονται διαρκούσης της διαπραγμάτευσης να υπονομεύει η θέση της Ελλάδας στη διαπραγμάτευση, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο».

Όπως είπε ακόμα, «η ανακοίνωση της 20ης Φεβρουαρίου, περιέχει τον οδικό χάρτη της διαπραγμάτευσης και τίποτε παραπάνω. Σε σχέση με τον οδικό χάρτη της διαπραγμάτευσης, πλέον έχουμε διανύσει έναν δρόμο. Είναι άστοχο να αναφερόμαστε στην 20 Φεβρουαρίου όταν είμαστε 3 μήνες μετά. Μην επιμένετε σε μονοσήμαντες ερμηνείες. Και στο κομμάτι της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, ελέγχεται η πλευρά των δανειστών για το αν ενεργεί καλόπιστα. Υπάρχει δριμεία κριτική που πρέπει να ασκηθεί στην πλευρά των δανειστών».

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντοπούλου: Το Μνημόνιο είναι πλήγμα στη Δημοκρατία- ΒΙΝΤΕΟ

Παπαδημούλης: Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταλήξουμε σε μια καλή συμφωνία

Το Μαξίμου απαντά στη Ζωή: Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης υλοποιείται

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ