Ο Δραγασάκης ζητά συλλογική απόφαση των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ

Ραγδαίες είναι οι εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη χθεσινή, θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας υπό την παρουσία του Γιάννη Δραγασάκη.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ζητά συλλογική απόφαση από τα όργανα του κόμματος και συνεργασία με τα κυβερνητικά στελέχη.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Δραγασάκη:

«Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έπειτα από πρόσκληση του Γραμματέα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ενημέρωσε την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος και το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τις αποφάσεις του Κυβερνητικού Συμβουλίου ως προς τις τρέχουσες εξελίξεις στη διαπραγμάτευση.

Ο Αντιπρόεδρος δεν επιθυμεί να προβεί σε κανένα σχόλιο σχετικά με ποικίλες διαρροές και δημοσιεύματα. Το δύσκολο εγχείρημα που έχει αναλάβει η κυβέρνηση είναι εγχείρημα συνολικής ευθύνης.

Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης είναι αναγκαία η στενή και δημιουργική συνεργασία της κυβέρνησης με τα όργανα του κόμματος και την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Όλη η κυβέρνηση αποφασίζει και δρα συλλογικά με σκοπό τη θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων προς όφελος της χώρας και της κοινωνίας».

Διαβάστε επίσης:

Κουτσούμπας: Στάχτη στα μάτια του λαού το δημοψήφισμα και οι εκλογές

Λαπαβίτσας: Η ρήξη πρέπει να είναι πάντα στο τραπέζι- ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ