Μπακογιάννη: Οι ηρωικές μέρες όπου αντιπολιτευόταν η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ δυναμικά – ΒΙΝΤΕΟ

Αιχμές για την ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας άφησε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη Βουλή όταν στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, αναφέρθηκε στις “ηρωικές μέρες” που η ΝΔ αντιπολιτευόταν δυναμικά το ΠΑΣΟΚ.

“Αυτή εδώ η αίθουσα τότε, σε μια εποχή πολύ μεγάλων εντάσεων διότι μας χώριζε χάσμα βαθύ- ήταν οι ηρωικές μέρες όπου αντιπολιτευόταν και η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ έτσι δυναμικά- εκείνες τις μέρες στο θέμα της Παιδείας επετεύχθη συναίνεση. Κι επετεύχθη και ψηφίστηκε ένας νόμος με 225 βουλευτές”.

Σε άλλο σημείο η βουλευτής της ΝΔ σημείωσε: “Δυο γυναίκες είχαν το θάρρος να βάλουν το κεφάλι τους στον τορβά κι εγώ θέλω να τις αναφέρω και τις δυο σήμερα εδώ. Η μία ήταν η Μαριέττα Γιαννάκου και η δεύτερη ήταν η Άννα Διαμαντοπούλου”.

Όταν μάλιστα κάποιοι βουλευτές αντέδρασαν απάντησε λέγοντας: “Ξέρω στραβομουτσουνιάζετε κύριοι συνάδερφοι. Ξέρω! Κακό πράγμα αυτή η έρμη αξιολόγηση. Πολύ κακό πράγμα. Διότι θα πρέπει κανένας να κριθεί με αντικειμενικά κριτήρια και όχι από τη δράση του την κομματική”.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Μπακογιάννη: Η ΝΔ πρέπει να αναγνωρίσει τα λάθη της

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ