Βενιζέλος: Ο Τσίπρας χρησιμοποιεί τον Καραμανλή ερήμην του – ΒΙΝΤΕΟ

Υπονοούμενα σε ότι αφορά την επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου για το αξίωμα του προέδρου της Δημοκρατίας άφησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνέντευξή του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “στον ενικό“. 

“Είμαι έτοιμος να δεχθώ ότι η επιλογή Παυλόπουλου έγινε πολύ νωρίς και κάτι σημαίνει αυτό. Εάν ο κ. Τσίπρας είναι ειλικρινής, τότε ο κ. Παυλόπουλος είναι η μοναδική επιλογή του, αρχική και τελική, που έχει γίνει από νωρίς και έχει γίνει γιατί στέλνει πολιτικό μήνυμα”, είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

“Και κάποιοι πρέπει να δώσουν μια απάντηση για αυτό, γιατί κάποιους χρησιμοποιεί ο κ. Τσίπρας”, τόνισε, σημειώνοντας ότι δίνεται η εντύπωση ότι υπάρχει μια ειδική σχέση με τον Κώστα Καραμανλή.

“Πιστεύω ότι γίνεται ερήμην του, είναι προσβλητικό για τον Κώστα Καραμανλή και με χαρά θα τον ακούσω όταν δοθεί η ευκαιρία να το διαψεύσει”, επισήμανε.

Δεν υπάρχει παρασκηνιακή συμφωνία, είπε ο κ. Βενιζέλος. ” Όμως παρότι δεν υπάρχει o κ. Τσίπρας δημιουργεί την εντύπωση ότι υπάρχει, και αυτό πιστεύω ότι πολιτικά θίγει τον Κώστα Καραμανλή, τον οποίο προσπαθεί να χρησιμοποιήσει ερήμην του”, πρόσθεσε.  

Σημειώνεται ότι ο κ. Τσίπρας στη συνέντευξή του “στον ενικό” είχε δηλώσει ότι η μοναδική πρόταση που έκανε για την προεδρία της Δημοκρατίας ήταν στον Προκόπη Παυλόπουλο.

 

 

 

Δείτε το βίντεο από το STAR

 

 Διαβάστε επίσης

Βενιζέλος: Ελπίζω να μην υπάρχει εχθρική κίνηση από την ΕΚΤ προς την Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ