Καυγάς Βούλτεψη – Λεουτσάκου για το… χαρτί υγείας – ΒΙΝΤΕΟ

Αντιπαράθεση ξέσπασε στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής κατά την ακρόαση για το διορισμό στη θέση του διοικητή του ΟΓΑ,  Αθανάσιου Μπακαλέξη. Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφίας Βούλτεψη, η οποία έκανε λόγο για διορισμούς «φίλων, συζύγων, συντρόφων, εξαδέλφων» του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Παρακολουθούμε αυτό το έργο πάρα πολύ καιρό, τώρα πρώτη φορά αριστερά μέχρι και 13 περιφερειακοί διευθυντές εκπαίδευσης οι 10 είναι πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι τρεις των ΑΝΕΛ», είπε η Σοφία Βούλτεψη προκαλώντας την αντίδραση του Στάθη Λεουτσάκου.

«Αυτά έχουν τόση σχέση όσο είχε ότι δεν έχουμε χαρτί υγείας», της απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι ντροπή σας. Είστε απαράδεκτος. Κάνετε συνεχώς τον έξυπνο χωρίς να ξέρετε τίποτα. Χρησιμοποιείτε κάτι που δεν το έχω πει ποτέ. Δεν έχει ειπωθεί. Είστε προκλητικός, απαράδεκτος. Ζητήστε συγγνώμη γιατί δεν το έχω πει ποτέ. ήταν αποτέλεσμα τρολαρίσματος. Μάλλον μην ζητάτε συγγνώμη. Δεν θέλω συγγνώμη από κανέναν», ανέφερε η Σοφία Βούλτεψη.

Παίρνοντας το λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, υπογράμμισε: «Και να θέλουμε να αγιάσουμε, δεν μας αφήνει η κυρία Βούλτεψη. Πράγματι δεν είναι της δικαιοδοσίας του χαρτιού υγείας η σημερινή συζήτηση, όμως ότι έχει πει κανείς είναι καταγεγραμμένο. Δεν μπαίνω στα τσιτάτα, ούτε με ενδιαφέρουν. Το θέμα που συζητούμε ξεφεύγει από το χαρτί υγείας. Μην κάνουμε τώρα συζήτηση επί θεμάτων που είναι έξω από την συζήτηση σήμερα. Εάν κάτι αναφέρθηκε και το οποίο είναι άκαιρο, εντάξει είναι άκαιρο. Τελεία».

 

Διαβάστε επίσης:

Βούλτεψη: Τελειωμό δεν έχουν οι «πρώτη φορά αριστερά» διορισμοί

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ